Sufinanciranjem programa usavršavanja menadžera za bolju gospodarsku klimu

Četrnaest godina zaredom Brodsko-posavska županija iz svoga proračuna sufinancira program usavršavanja menadžera Hrvatske udruge poslodavaca iznosom od 50.000 kuna na godinu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.02.2020
Sufinanciranjem programa usavršavanja menadžera za bolju gospodarsku klimu
 Da će tako biti i iduće godine potvrdili su danas potpisivanjem ugovora o sufinanciranju za 2020.godinu brodskoposavski župan Danijel Marušić s jedne i Ivica Sarić, voditelj regionalnog ureda HUP-a u Osijeku.

 
Obje strane pritom su istaknule da je ovaj program i projekt usavršavanja menadžera doprinio razvoju malog i srednjeg poduzetništva i gospodarstva uopće. Stručno usavršavanje i edukacija odvija se putem deset mjesečnih seminara, u koje su uključeni poduzetnici, direktori, vlasnici i djelatnici tvrtki s područja brodsko-posavske županije, ali i, što je osobito važno, nadareni studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta J.J.Strossmajera u Osijeku. Da su svi navedeni kadrovi itekako zainteresirani za ovu vrstu edukacije kazuje i podatak da je do sada iste prošlo više od 2200 polaznika iz svih područja gospodarske i obrtničke djelatnosti.

Zadnje vijesti

Obilježena 30. obljetnica osnutka HDZ-a u Brodsko-posavskoj županiji

Epidemiološka situacija na području Brodsko-posavske županije za sada pod apsolutnim nadzorom

Juniorima KK "Slavonski Brod 1946" pripao gradski derbi

FOTO GALERIJA

Opsežni radovi postojećim i novim objektima "Kuće sretnih ciglica" u europskom projektu vrijednom više od 10 milijuna kuna

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama