Stribor Valenta demantirao navode o dogovorenoj podršci SDP-a Mirku Duspari i njegovoj listi u Gradskom vijeću

Napise nekih medija o navodno dogovorenoj podršci SDP-a listi Mirka Duspare u Gradskom vijeću i njemu kao kandidatu za gradonačelniku Slavonskog Broda, demantirao je i SDP-ov izabrani gradski vijećnik Stribor Valenta. Njegovu izjavu donosimo u cijelosti:

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.05.2021
Stribor Valenta demantirao navode o dogovorenoj podršci SDP-a Mirku Duspari i njegovoj listi u Gradskom vijeću


"Ja sam od kraja prvog kruga lokalnih izbora bio nedostupan medijima, jer sam htio da se bez našeg izjašnjavanja ne utječe na rezultat izbora, a s obzirom na ova događanja od jučer gdje se direktno i moj mandat u Gradskom vijeću, a i stav gradske organizacije SDP-a kojoj pripadam, stavlja kao predmet nekakve trgovine, odlučio sam ipak dati izjavu za javnosti i demantirati takve napise, zlonamjerne napise, jer kod nas u GO SDP-a nije bilo razgovora oko davanja podrške bilo kojem kandidatu pa ni Mirku Duspari, kako pišu neki mediji, niti samo imali konkretne razgovore oko podrške bilo kome u Gradskom vijeću.

Dakle, sve one izjave koje vidim da plasiraju neki ljudi, bilo iz SDP-a ili nekih drugih medija i nestranačkih ljudi, apsolutno demantiram, jer je jedini ovlašteni pregovarač u ime ove organizacije naša povjerenica Martina Kraljević, odnosno na neki način i ja kao nositelj mandata u Gradskom vijeću, ona je jutros poslala vrlo jasno priopćenje za medije i tu nejasnoća ne bi trebalo biti.

Moram također oštro demantirati i navode o razmjeni podrške kandidatu za načelnika općine Bukovlje Davoru Petriku za podršku listi Mirka Duspare. Nitko s GO SDP-a nije pričao, a i da je, mi ne funkcioniramo na taj način, ne trgujemo s podrškom naših glasača i vrlo jasno smo poslali poruku našim glasačima da  trgovine nema, da nismo dali podršku niti jednom kandidatu. Pozivamo ih da izađu u nedjelju na izbore i da glasaju prema svojoj savjesti", rekao je Stribor Valenta.

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta