Stribor Valenta demantirao navode o dogovorenoj podršci SDP-a Mirku Duspari i njegovoj listi u Gradskom vijeću

Napise nekih medija o navodno dogovorenoj podršci SDP-a listi Mirka Duspare u Gradskom vijeću i njemu kao kandidatu za gradonačelniku Slavonskog Broda, demantirao je i SDP-ov izabrani gradski vijećnik Stribor Valenta. Njegovu izjavu donosimo u cijelosti:

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.05.2021
Stribor Valenta demantirao navode o dogovorenoj podršci SDP-a Mirku Duspari i njegovoj listi u Gradskom vijeću


"Ja sam od kraja prvog kruga lokalnih izbora bio nedostupan medijima, jer sam htio da se bez našeg izjašnjavanja ne utječe na rezultat izbora, a s obzirom na ova događanja od jučer gdje se direktno i moj mandat u Gradskom vijeću, a i stav gradske organizacije SDP-a kojoj pripadam, stavlja kao predmet nekakve trgovine, odlučio sam ipak dati izjavu za javnosti i demantirati takve napise, zlonamjerne napise, jer kod nas u GO SDP-a nije bilo razgovora oko davanja podrške bilo kojem kandidatu pa ni Mirku Duspari, kako pišu neki mediji, niti samo imali konkretne razgovore oko podrške bilo kome u Gradskom vijeću.

Dakle, sve one izjave koje vidim da plasiraju neki ljudi, bilo iz SDP-a ili nekih drugih medija i nestranačkih ljudi, apsolutno demantiram, jer je jedini ovlašteni pregovarač u ime ove organizacije naša povjerenica Martina Kraljević, odnosno na neki način i ja kao nositelj mandata u Gradskom vijeću, ona je jutros poslala vrlo jasno priopćenje za medije i tu nejasnoća ne bi trebalo biti.

Moram također oštro demantirati i navode o razmjeni podrške kandidatu za načelnika općine Bukovlje Davoru Petriku za podršku listi Mirka Duspare. Nitko s GO SDP-a nije pričao, a i da je, mi ne funkcioniramo na taj način, ne trgujemo s podrškom naših glasača i vrlo jasno smo poslali poruku našim glasačima da  trgovine nema, da nismo dali podršku niti jednom kandidatu. Pozivamo ih da izađu u nedjelju na izbore i da glasaju prema svojoj savjesti", rekao je Stribor Valenta.

Zadnje vijesti

Održani 24. po redu Rešetarački susreti pjesnika

Marsonia slavila na gostovanju u Pleternici unatoč igraču manje i ranom vodstvu domaćih

30. obljetnica osnutka 121. brigade HV Nova Gradiška

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni