Stribor Mikec vježba u Šumi Striborovoj

Vrijeme je kada se zbog pandemije koronavirusa mora ostati u svojim domovima. Ušli smo u proljeće koje mami mnoge kako bi izašli iz svojih domova u šetnju. Struka preporuča šetnju, ali ne u skupinama, već najbolje pojedinačno. Za jačanje imuniteta koji je u ovo vrijeme jako potreban odlična je fizička aktivnost. Još bolje ako je to u prirodi, a Šuma Striborova je idealna za takve stvari. U njoj svaki drugi dan, prema tome 3 puta u tjednu vježba fitness trener Stribor Mikec. On iz grada dolazi biciklom, pa već samim time napravi odlično zagrijavanje za glavni dio treninga.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.04.2020


 Lijep okoliš u Šumi Striborovoj i sva pomagala u njoj Stribor Mikec koristi za nekoliko jako kvalitetnih vježbi. Općenito sportaši dobar dio svojih trening i rade na otvorenom, a kada je to u prirodi, onda je to još i bolje.

S obzirom da je Mikec već 10. godina u svakodnevnom programu fitness treninga sa svojim polaznicima ovaj period ga je odvojio od njegovih aktivnosti. Zato samostalno održava formu i kondiciju, dok je svojim polaznicima uveo sve popularnije u današnje vrijeme on-line vježbe.

Naravno da niti Mikec kao i svi nije navikao na život bez svakodnevnih treninga te mu jako nedostaju njegovi polaznici.

Vježbe mobilnosti i kondicije Mikec obavlja po 20 minuta, dok je tu i trening na biciklu iz grada prije treninga i na povratku kući nakon odrađenog vježbanja. Svima onima koji žele na ovakav način vježbati, bilo u prirodi ili u svojim domovima poslao je poruku.

Mikec ističe da je za tijelo dobro i šetati između 5 i 10.000 koraka dnevno što znači do Poloja i nazad. Naravno da je to također zdrav način života jedino što u današnje vrijeme treba pripaziti na socijalnu udaljenost i bez velikog zadržavanja izvan svojih domova.

Zadnje vijesti

Laži o Slavonskom Brodu u tiskovinama JNA

Više školaraca na nastavi, ali otvaranje teretana pod upitnikom

10 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO GALERIJA

Završni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj

Presjek radova na Interpretacijskom centru Ivana Brlić-Mažuranić

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina