Stribor Mikec vježba u Šumi Striborovoj

Vrijeme je kada se zbog pandemije koronavirusa mora ostati u svojim domovima. Ušli smo u proljeće koje mami mnoge kako bi izašli iz svojih domova u šetnju. Struka preporuča šetnju, ali ne u skupinama, već najbolje pojedinačno. Za jačanje imuniteta koji je u ovo vrijeme jako potreban odlična je fizička aktivnost. Još bolje ako je to u prirodi, a Šuma Striborova je idealna za takve stvari. U njoj svaki drugi dan, prema tome 3 puta u tjednu vježba fitness trener Stribor Mikec. On iz grada dolazi biciklom, pa već samim time napravi odlično zagrijavanje za glavni dio treninga.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.04.2020
 Lijep okoliš u Šumi Striborovoj i sva pomagala u njoj Stribor Mikec koristi za nekoliko jako kvalitetnih vježbi. Općenito sportaši dobar dio svojih trening i rade na otvorenom, a kada je to u prirodi, onda je to još i bolje.

S obzirom da je Mikec već 10. godina u svakodnevnom programu fitness treninga sa svojim polaznicima ovaj period ga je odvojio od njegovih aktivnosti. Zato samostalno održava formu i kondiciju, dok je svojim polaznicima uveo sve popularnije u današnje vrijeme on-line vježbe.

Naravno da niti Mikec kao i svi nije navikao na život bez svakodnevnih treninga te mu jako nedostaju njegovi polaznici.

Vježbe mobilnosti i kondicije Mikec obavlja po 20 minuta, dok je tu i trening na biciklu iz grada prije treninga i na povratku kući nakon odrađenog vježbanja. Svima onima koji žele na ovakav način vježbati, bilo u prirodi ili u svojim domovima poslao je poruku.

Mikec ističe da je za tijelo dobro i šetati između 5 i 10.000 koraka dnevno što znači do Poloja i nazad. Naravno da je to također zdrav način života jedino što u današnje vrijeme treba pripaziti na socijalnu udaljenost i bez velikog zadržavanja izvan svojih domova.

Zadnje vijesti

U Savi pronađeno tijelo utopljenika

U Zagrebu predstavljena nova web platforma Slavonia.Travel

HZJZ objavio nove upute za dječje vrtiće i škole

FOTO GALERIJA

Slavimo biološku raznolikost i Brodsko-posavske županije

Radovi na energetskoj obnovi Osnovne škole „Vladimir Nazor“ teku prema planu

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu