Što nakon zamjene toplovoda?

Hoće li se nakon završetka izmjene toplovoda infrastruktura u naseljima Slavonija 1 i 2 vratiti u stanje u kakvom je bila?

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.09.2019


 Projekt zamjene toplovoda u naseljima Slavonija 1 i 2, uskoro se približava kraju. Stanovnici će projektom dobiti kvalitetnije uvjete i uslugu, sigurnost opskrbe te ekonomski isplativiji sustav. Više od poštivanja rokova stanovnike brine što će biti s infrastrukturom u naseljima, koja je zbog radova na mjestima potpuno uništena. 

Ulazak i izlazak iz zgrade, za stanovnike Slavonije 2 pretvorio se u pravi pothvat. Izmjena toplovoda starih gotovo četrdeset godina, cijelo je naselje pretvorila u gradilište.  Neugodna iznenađenja znala su dočekati i one koji kroz naselje svakodnevno prolaze.  Put do škole, mnogi su morali zamijeniti alternativnim rutama. 

Rokovi u kojima se radovi trebaju završiti sve su bliže. Ciljani datum, kako su najavili iz Brodplina je 15. listopada. 

Iz BrodPlina obavještavaju stanovnike da će, kako bi se osiguralo funkcioniranje položenih toplovoda, u naselju Slavonija I od ponedjeljka, 23. rujna nastupiti prekid isporuke toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode koji će trajati najkasnije do 14. listopada. 

Jesu li se stanovnici ovih naselja zbog novih toplovoda morali odreči postojeće infrastrukture, znat će se nakon završetka radova. 

Zadnje vijesti

Savjet mladih Brodsko-posavske županije održao okrugli stol "Reci NE drogi - izaberi život"

Nogometni veterani Općine Sibinj igrali za Marinu Topalović!

Kolika su ograničenja brzina na "brzim cestama"?

FOTO GALERIJA

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos

Ne propustite Black Friday popuste u BLACK&WHITE STUDIO

U Slavonskom Brodu otvoren 24. po redu Katarinski sajam