Štićenicima potpuni i primjereni uvjeti za razvoj i odrastanje

U gradskom naselju Andrije Hebranga u srijedu u podne upriličena je svečanost predaje dva gradska stana odnosno novih prostora na korištenje Centru za pružanje usluga u zajednici Kuća sretnih ciglica.

Autor: BG / BrodPortal | Datum objave: 15.02.2017
 U dva stana od 149 metara ukupne kvadrature štićenicima Kuće sretnih ciglica pružat će se i omogućavati usluge poludnevnog boravka i organiziranog stanovanja.

-Grad Slavonski Brod odlučio je ova svoja dva stana u spomenutom naselju dodijeliti upravo Kući sretnih ciglica i to bez naknade na rok od 10 godina. Imali smo sreću da je ovo bilo spremno i da će prostore ova dva stana koristiti oni kojima je to uistinu i potrebno-izjavio je, uz ostalo, prilikom svečanosti predaje stanova na korištenje Kući sretnih ciglica gradonačelnik Slavonskoga Broda Mirko Duspara

Nazočnima se obratila i Gradu Slavonskom Brodu zahvalila na pomoći pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Klara Šćuka, a ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Kuća sretnih ciglica Renata Puljko zahvalila je iskreno uime štićenika svima koji su omogućili da Kuća sretnih ciglica dobije i ima doista najbolje moguće i primjerene uvjete za razvoj i odrastanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Stanovi su uređeni iz redovnih sredstava i opremljeni novim namještajem iz donacija.

Zadnje vijesti

Upozorenje građanima – ne nasjedajte na lažne nagradne igre ili obavijesti o osvojenim predmetima!

U Davoru radovi na projektima teku nesmetano unatoč situaciji s koronavirusom

Građani se odlučili na dragovoljnu predaju oružja i pozvali policiju

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji