Stanku u prvenstvu Omladinac iz Gornje Vrbe koristi za pojačanja

Nogometni klubovi u Međužupanijskoj ligi čekaju odgovor i očitovanje Stožera Civilne zaštite Hrvatske kada će im se dozvoliti treninzi i nastavak prvenstva.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 17.01.2021


 Naime, u ime svih klubova od Treće Hrvatske, pa do Županijskih liga, HNS je Stožeru Civilne zaštite uputio dopis da se klubovima iz tih liga omoguće treninzi kao i nastavak natjecanja. Dok se čeka odgovor, pojedini klubovi pogotovo oni koji imaju ambiciju, a među njima je svakako Omladinac iz Gornje Vrbe rade na dovođenju pojačanja. Kako navode iz kluba ambiciozni predsjednik Petar Klišković u pregovorima je s nekoliko igrača te će Omladinac u nastavku sezone svakako biti osvježen s novim imenima što je i želja trenera Pavkovića.

U Omladincu je nekoliko igrača koji su igrali i Treću ligu poput: Ravlića, Jurevića, Barišića, Radića, Akšamovića, Baričevića i Martića, tako da je i to prevaga zašto je sastav iz Gornje Vrbe na vodećoj poziciji te 10 bodova bježi drugoplasiranom Svačiću iz Starog Slatinika. Ovoga ljeta klub je dobro pogodio s pojačanjima koja su doveli pogotovo iz slavonskorodskog Željezničara među kojima su: Tomislav Knežević, Toni Mrvelj i Marko Mišković.

Poznato je da je Omladinac iz Gornje Vrbe jesensku polusezonu u MŽNL Brod / Požega završio na 1. mjestu sa svih 13 pobjeda iz isto toliko odigranih utakmica. Na taj način klub je izjednačio rezultat od prije više od 10 godina kada su također imali svih 13 uzastopnih pobjeda u isto toliko utakmica. Bilo je to u sezoni 1999/2000, ali u natjecanju Druge ŽNL – centar te je ovaj sadašnji rezultat vrjedniji jer se ipak radi o 4. rangu natjecanja. Na kraju je tu sezonu Omladinac završio bez poraza na 1. mjestu s 10 bodova prednosti ispred MV Croatije i Slavonca iz Gornje Bebrine, ali je u proljetnom nastavku imao 6 neodlučenih utakmica. Sada se postavlja pitanje s obzirom na nešto lakši raspored koji će imati u nastavku, može li ekipa trenera Pavkovića i drugi dio sezone imati sve pobjede te ovogodišnje prvenstvo završiti s 26 uzastopnih pobjeda u isto toliko utakmica.

Ako se još dodatno pojačaju u igračkom dijelu teško da će tko u proljetnom nastavku zaustaviti zahuktali Omladinac iz Gornje Vrbe. Klub se i organizacijski i s uvjetima rada priprema za Treću ligu – istok u kojoj bi grad Slavonski Brod nakon Bukovlja dobio još jedan klub iz prigradskog naselja u ovom rangu natjecanja.

Trener Pavković i njegovi igrači čekaju dozvolu kada će moći početi s treninzima i nastavkom prvenstva u kojem žele ispisati stranice klupske povijesti.  

Zadnje vijesti

Pas ugrizao ženu

18-godišnjak provalio u kuću dok su vlasnici bili izvan Hrvatske

Pokušali prijeći granicu s krivotvorenim PCR testovima

NAJČITANIJE DANAS

Nagrada Ambasador elektroničke glazbe

Među nominiranima su dva DJ-a i jedno glazbeno izdanje iz Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

Najveća općina u Brodsko posavskoj županiji obilježava svoj dan

Radio92fm i Društvo multiple skleroze dobili vrijednu donaciju Zaklade Novo sutra

Jutro zimske idile u Slavonskom Brodu

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta "Kuće sretnih ciglica“

S radom počeo dislocirani centar "Kuće sretnih ciglica" u Novoj Gradiški