Sportski vikend u znaku Završnice futsal Kupa Hrvatske

Slavonski Brod i MNK Brod 035 dobili su organizaciju Završnice futsal Kupa Hrvatske.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.03.2019
Sportski vikend u znaku Završnice futsal Kupa Hrvatske
 Nakon večerašnjih polufinalnih utakmica sutra je u 20 sati na parketu dvorane Vijuš finale nakon kojih ćemo dobiti novog pobjednika ovog natjecanja.

Natjecanje u košarkaškoj ligi Slavonije i Baranje za kadete polako ulazi u svoju završnicu. Tako će sutra oba slavonskobrodska kluba igrati svoje domaće prvenstvene utakmice. Na parketu dvorane Vijuš  prvo će od 11 sati igrati kadeti Košarkaškog kluba Brod i Đakova, a nakon njih u 13 sati kadeti Slavonskog Broda 1946 i Vinkovaca.

Obitelj Mesić i Šahovski klub "Đuro Đaković" sutra od 15 sati u Radničkom domu organiziraju 19. Šahovski Memorijal "Milan Mesić" koji se svake godine održava u spomen i sijećanje na velikog zaljubljenika u šah iz Slavonskog Brod. Turnir je otvoreni za sve građane koji se na njega besplatno mogu prijaviti i na njemu sudjelovati.

Sutra je na Kuglani Vijuš dvostruki program. Prvo će od 15 sati svoju posljednju utakmicu u ovoj sezoni Druge lige – istok igrati kuglačice slavonskobrodskog Obrtnika kojima je protivnik posljednjeplasirana Pitomača. Brođanke očekuju sigurnu pobjedu, međutim, više će osluškivati rezultat iz Nove Gradiške u kojoj im treba pobjeda tamošnjeg Obrtnika nad Osijekom '97 kako bi osvojile 1. mjesto i naslov prvaka. 

Također na kuglani Vijuš, ali od 16 sati iznimno važnu utakmicu za ostanak u Prvoj B ligi – sjever igraju kuglači Slavonca iz Bukovlja kojima je protivnik posljednjeplasirana Ciglenica. S pobjedom bi Slavonac ostao u ovom natjecanju i od slijedeće sezone.

Zadnje vijesti

Mobbing - sveprisutni problem današnjice

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.

Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti