Sportski vikend u znaku Završnice futsal Kupa Hrvatske

Slavonski Brod i MNK Brod 035 dobili su organizaciju Završnice futsal Kupa Hrvatske.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.03.2019
Sportski vikend u znaku Završnice futsal Kupa Hrvatske


 Nakon večerašnjih polufinalnih utakmica sutra je u 20 sati na parketu dvorane Vijuš finale nakon kojih ćemo dobiti novog pobjednika ovog natjecanja.

Natjecanje u košarkaškoj ligi Slavonije i Baranje za kadete polako ulazi u svoju završnicu. Tako će sutra oba slavonskobrodska kluba igrati svoje domaće prvenstvene utakmice. Na parketu dvorane Vijuš  prvo će od 11 sati igrati kadeti Košarkaškog kluba Brod i Đakova, a nakon njih u 13 sati kadeti Slavonskog Broda 1946 i Vinkovaca.

Obitelj Mesić i Šahovski klub "Đuro Đaković" sutra od 15 sati u Radničkom domu organiziraju 19. Šahovski Memorijal "Milan Mesić" koji se svake godine održava u spomen i sijećanje na velikog zaljubljenika u šah iz Slavonskog Brod. Turnir je otvoreni za sve građane koji se na njega besplatno mogu prijaviti i na njemu sudjelovati.

Sutra je na Kuglani Vijuš dvostruki program. Prvo će od 15 sati svoju posljednju utakmicu u ovoj sezoni Druge lige – istok igrati kuglačice slavonskobrodskog Obrtnika kojima je protivnik posljednjeplasirana Pitomača. Brođanke očekuju sigurnu pobjedu, međutim, više će osluškivati rezultat iz Nove Gradiške u kojoj im treba pobjeda tamošnjeg Obrtnika nad Osijekom '97 kako bi osvojile 1. mjesto i naslov prvaka. 

Također na kuglani Vijuš, ali od 16 sati iznimno važnu utakmicu za ostanak u Prvoj B ligi – sjever igraju kuglači Slavonca iz Bukovlja kojima je protivnik posljednjeplasirana Ciglenica. S pobjedom bi Slavonac ostao u ovom natjecanju i od slijedeće sezone.

Zadnje vijesti

Održan prijem za istaknute brodske sportaše

Ljudska knjižnica i u Slavonskom Brodu

U Centru mladih održana konferencija povodom predstavljanja nove scenske opreme

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu