Sportski vikend u znaku Prvenstva Slavonije i Baranje u mini basketu za djevojčice

I ovoga vikenda Brođane očekuju brojne u sportske utakmice

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 12.04.2019
Sportski vikend u znaku Prvenstva Slavonije i Baranje u mini basketu za djevojčice


 Sutra od 9,30 pa sve do 16,30 u dvorani Vijuš održava se Prvenstvo Slavonije i Baranje u mini basketu za djevojčice do 11 godina, dok će najbolji ostvariti plasman na državnu završnicu. Organizator je Košarkaški klub Brod koji će nastupiti s dvije ekipe, dok su u natjecanju još Brod na Savi i Borovo.

Nakon mini basketa za djevojčice u dvorani Vijuš sutra slijedi dvostruki odbojkaški program. Prvo će na parket od 17,30 odbojkaši Broda koji se u utakmici pretposljednjeg 17. kola Druge lige – istok sastaju s Valpovkom iz Valpova. 

Nakon njih u 20 sati igra se derbi istog natjecanja za 1 mjesto i utakmica koja će vrlo vjerojatno odlučiti o novom prvaku Druge lige – istok. U njoj će u dvorani Vijuš sutra snage odmjeriti drugoplasirana Marsonia i vodeći Zrinski iz Nuštra s tim što Brođani imaju utakmicu manje i 2 boda manje. S mogućom pobjedom osigurali bi kolo prije kraja naslov prvaka i plasman u Prvu ligu. 

Dvostruki program, ali rukometni sutra je u dvorani Brod. Prvo će od 16,30 na parket rukometašice Broda koje će u pretposljednjem 21. kolu ugostiti Đurđevac. 

Nakon njih svoju utakmicu posljednjeg 18. kola u Drugoj ligi – istok od 19 sati igraju i rukometaši Broda kojima je protivnik u Županijskom derbiju Nova Gradiška.

Kad govorimo o dvostrukim programima slično će se nastaviti i u nedjelju, 14. travnja kada će u dvorani Vijuš gostovati mlade košarkašice iz Kine. One će prvo od 11 sati odigrati utakmicu protiv Košarkaškog kluba Brod, dok će im poslijepodne od 18 sati protivnice biti mlade košarkašice Broda na Savi.

Zadnje vijesti

Prezentacija klastera Slavonija u mađarskom Pečuhu

Naslov iz Slavonskog Šamca vinkovačkoj Cibaliji

NK Graničar iz Slavonskog Šamca novi županijski prvoligaš

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića

Više od 250 sudionika svih generacija pedaliralo od Garčina do Grabovca