Sportski vikend u znaku Međunarodnog sportskog susreta invalida Bljesak

Sportski vikend u znaku Međunarodnog sportskog susreta invalida Bljesak, igraju se i županijske nogometne lige, a sezonu završavaju brodske odbojkašice.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 26.04.2019
Sportski vikend u znaku Međunarodnog sportskog susreta invalida Bljesak


 U Sportskoj dvorani Brod sutra počinju 20. Međunarodni sportski susreta invalida Bljesak. U 10 sati je svečano otvorenje nakon kojeg se po raznim dvoranama nastavlja natjecanje u sjedećoj odbojci, košarci u kolicima, boćanju i šahu. Jedino se turnir košarkaša u kolicima igra 2 dana, pa je tako finale u nedjelju, 28. travnja u 12 sati. Uz invalide sportaše iz Hrvatske nastupit će u raznim sportovima gosti iz: Mađarske, Slovenije te BiH.

Od nogometnih događaja za vikend izdvojimo utakmice 20. kola u Prvoj Županijskoj ligi pa će se tako sutra od 19,30 pod rasvjetom na Jelasu sastati domaći Amater i vodeći Tomislav iz Donjih Andrijevaca. Preostale utakmice ovog kola igraju se u nedjelju, 28. travnja od 17 sati, a snage će odmjeriti: Omladinac (Staro Topolje) – Zadrugar (Oprisavci), Budućnost (Rešetari) – Zvonimir (Donja Vrba), Slavonac (Nova Kapela) – Slavonac (Bukovlje), Mladost (Sibinj) – Sikirevci, Omladinac (Gornja Vrba) – Batrina i Svačić (Stari Slatinik) – Omladinac (Vrbova).

U isto vrijeme u nedjelju, 28. travnja od 17 sati, ali u dvorani Vijuš svoju utakmicu posljednjeg kola prvenstva Druge lige – istok odigrat će odbojkašice Slavonskog Broda kojima je protivnik Našice.

Zadnje vijesti

Više požara i više posla za pripadnike Javne vatrogasne postrojbe

Brodski ronici organiziraju tečaj ronjenja

Podjela bodova u derbiju kola u Podcrkavlju

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu