Sportski vikend u znaku Međunarodnog sportskog susreta invalida Bljesak

Sportski vikend u znaku Međunarodnog sportskog susreta invalida Bljesak, igraju se i županijske nogometne lige, a sezonu završavaju brodske odbojkašice.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 26.04.2019
Sportski vikend u znaku Međunarodnog sportskog susreta invalida Bljesak


 U Sportskoj dvorani Brod sutra počinju 20. Međunarodni sportski susreta invalida Bljesak. U 10 sati je svečano otvorenje nakon kojeg se po raznim dvoranama nastavlja natjecanje u sjedećoj odbojci, košarci u kolicima, boćanju i šahu. Jedino se turnir košarkaša u kolicima igra 2 dana, pa je tako finale u nedjelju, 28. travnja u 12 sati. Uz invalide sportaše iz Hrvatske nastupit će u raznim sportovima gosti iz: Mađarske, Slovenije te BiH.

Od nogometnih događaja za vikend izdvojimo utakmice 20. kola u Prvoj Županijskoj ligi pa će se tako sutra od 19,30 pod rasvjetom na Jelasu sastati domaći Amater i vodeći Tomislav iz Donjih Andrijevaca. Preostale utakmice ovog kola igraju se u nedjelju, 28. travnja od 17 sati, a snage će odmjeriti: Omladinac (Staro Topolje) – Zadrugar (Oprisavci), Budućnost (Rešetari) – Zvonimir (Donja Vrba), Slavonac (Nova Kapela) – Slavonac (Bukovlje), Mladost (Sibinj) – Sikirevci, Omladinac (Gornja Vrba) – Batrina i Svačić (Stari Slatinik) – Omladinac (Vrbova).

U isto vrijeme u nedjelju, 28. travnja od 17 sati, ali u dvorani Vijuš svoju utakmicu posljednjeg kola prvenstva Druge lige – istok odigrat će odbojkašice Slavonskog Broda kojima je protivnik Našice.

Zadnje vijesti

Bespilotne letjelice i za Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Slavonskog Broda

Košarkaši Rekord Tima poraženi u završnici utakmice

Dvojicu udario metalnim montiračem, vrijeđao i policajce

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos