Spektakl glazbe, gastronomije i dobre zabave obilježio posljednji vikend u kolovozu u Slavonskom Brodu.

Četvrtu godinu za redom CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada organizirala je CMC 200 Slavonija fest u baroknoj Tvrđavi Brod...

Autor: Ivana Imrešković / SBTV | Datum objave: 01.09.2019
Spektakl glazbe, gastronomije i dobre zabave obilježio posljednji vikend u kolovozu u Slavonskom Brodu.
 I dok je prva večer prema tradiciji pripala rock bendovima, druga večer ponudila je ljubiteljima dobre glazbe različite glazbene žanrove. Drugu večer četvrtog CMC festivala obilježio je nastup jednog od najvećih bendova ovih prostora. "Prljavo kazalište" ponovno u Slavonskom Brodu odsviralo je svoje najveće hitove koji su se trajno upisali u povijest hrvatske glazbe. 

Uz Prljavo kazalište na neka zlatna vremena rocka na ovim prostorima podsjetio je Kiki Lesendrić i Piloti. Publika se prisjetila nezaboravnih hitova koji se slušaju i danas poput "Kao ptica na mom dlanu" ili "Kada sanjamo". Iz godine u godinu publika s nestrpljenjem čeka i Flyer koji su na CMC 200 Slavonija Festu sada već kao kod kuće.  Neke sada već poprilično popularne bendove publika je imala priliku čuti prvi puta. Sarajevski "Helem Nejse" jedan je od onih koje je publika diljem zemalja u okruženju već prepoznala. 

Pred brodskom publikom zasvirali su između ostalih Davorin i Bogovići, Fluentnes, Adastra, Komuna, Bang Band. CMC Slavonija Fest širi se iz brodske Tvrđave, pa su se ritmovi glazbe mogu čuti cijelim gradom. Ove godine, organizatori su učinili korak više, i za Brođane i brojne posjetitelje, priredili dogat dnevni program.

Kava se ovih dana, na gradskom Korzu pila uz zvukove dobre glazbe. Ispred gradskih kafića orgnizirani su Gitar i Piano Jam Sessioni. Organizirane su i degustacije vina i likera proizvođača koji su članovi Turističkog klastera "Slavonska košarica" koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj proizvođača hrane, pića i rukotvorina s područja cijele Slavonije i Baranje. CMC 200 Slavonija fest tako je još jednom ispunio sva očekivanja organizatora i publike te dao najbolju najavu da i dogodine zadnji vikend u kolovozu treba rezervirati za dolazak u Slavonski Brod. 

 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pobjeda košarkašica Broda protiv Koprivnice!

Plaćaju li Brođani račune na vrijeme?

14. Vinobus Radio Slavonije spreman za putovanje!

FOTO GALERIJA

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a

Tradicija u službi razvoja turizma

FOTO - Više od 50 jahača na 4. Pokladnom jahanju u Velikoj i Maloj Kopanici