Spartanci su spremni za sve uvjete i upisuju nove polaznike

Treba li nam 'beach body' i ove godine? To što je ljeto ove godine otkazano, ne znači da ne moramo doći u formu. Ili?

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.05.2019
Spartanci su spremni za sve uvjete i upisuju nove polaznike
  Ove godine teško se othrvati kauču uz stalne promjene vremena i osjećaja da ljetna sezona zapravo nikada neće doći. Jedino što će vam svatko tko je ikad vodio aktivan život reći je da nitko zapravo ne treba 'mršaviti zbog ljeta' i 'ulaziti u formu' zbog pet dana na plaži. Vjerujte, tih pet dana ćete lakše preživjeti uz pareo, ako vam baš to služi kao jedina motivacija.

Jer 'ljetna forma' ne bi trebala biti sastavni dio života. U periodu kada odbacujemo plastične vrećice kako bismo barem malo resteretili planet, kada nam je odlazak kod bakice na pijacu zamijenio subotnju prešminkanu špicu, već i vrapci na grani znaju da je jedini pomak u smjeru fitnes života – onaj koji ćete učiniti zbog sebe i zbog vlastite dugoročne dobiti.

Da, točno tako. Vrijeme je da postanete sebični. I ne u smislu odlaska u crveno na kartici kako biste obnovili garderobu u Zari, već da učiniti nešto za sebe. Da odvojite vrijeme i posvetite se sebi. Na jedini način koji se dugoročno isplati. 

Spartan treninzi točno su takva opcija. Opcija koja će vam pomoći da uđete u sferu zdravijeg života i boljeg odnosa prema vlastitom tijelu. Opcija koja će vam u život dovesti tim stručnjaka koji će se pobrinuti da naučite što je to kvalitetan trening, kako to izgleda zdrava i prilagođena prehrana, kako se individualno pristupa svakom polazniku, ali i kako se postaje dio najzabavnije zajednice na brodskim prostorima. Jer jednom kad kročite u njihove prostore, postajete Spartanac. A to je titula koje se mnogi ne odriču lako.

Raznovrsni treninzi dolaze iz područja cross-fita i upravo zato nikad ne postoje dva identična. Baš kao što ne postoje dva identična tijela, s čime će se složiti svaki Spartanac kojeg sretnete. Jer u ovoj skupini zaista se kreću sve dobne skupine. 

Više informacija o svemu navedenom pronađite na njihovim društvenim mrežama i ne zaboravite – 'beach body' nije nešto što vam treba biti cilj u životu. Ali prokleto je dobro kada uz zdravo tijelo, dođe zdrav duh, a uz tu kombinaciju dobijete i #ljetobezparea. Čak i ako samo ljeto nikad ne osvane. 

Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na adresu udrugakolos.sb@gmail.com, porukom ili pozivom na broj 095/859-9359,  kao i putem Facebooka.

Tomislav i njegova ekipa bit će sretni odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja.

Zato Vas pozivamo da svakako navratite u Ulicu Mate Ujevića 18, samo 400m od Kožula, te se uvjerite zašto su Spartan treninzi by Tomislav Siser postali sinonim kako za grupne treninge, tako i za najbolju formu u gradu

 

Zadnje vijesti

Umjesto u Gornju Vrbu – Bundavica otišao za Split

4 allegra, 1 allegretto i 1 bolero otvorili 17. Dane plesa

Otvorena Gimnazija u Brodu

SPORT

BUNDAVICA IPAK NAPUSTIO MARSONIJU I PREŠAO U MNK SPLIT !

Umjesto u Gornju Vrbu – Bundavica otišao za Split

FOTO GALERIJA

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.