Spartan treninzi pripremili poseban paket članarina za učenike i studente

Uvjerite zašto su Spartan treninzi by Tomislav Siser postali sinonim kako za grupne treninge, tako i za najbolju formu u gradu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.06.2022
Spartan treninzi pripremili poseban paket članarina za učenike i studente


 Spartanci su svjesni da promicanje zdravog života kroz sport i pravilnu prehranu je nešto najvažnije za našu djecu. Samim time im žele dati poticaj da slobodno vrijeme provedu aktivno. Osim što će svaki učenik i student imati veliki popust na članarinu, Spartanci su im kao dodatni bonus pripremili i plan prehrane koji je uključen u cijenu dvomjesečne članarine.

Paket za učenike i studente uključuje 2 mjeseca treninga, tri puta tjedno za 350 kuna a mogu kombinirati 2 različita programa. 

Jer na Spartan treninzima zaista se kreću sve dobne skupine, iako će učenici i studenti malo više 'omastiti brk'. Naime, Tomislav Siser i njegov tim trenera odlučili su baš njima ponuditi akcijske cijene članarina.

Zato Vas pozivamo da svakako navratite u Ulicu Mate Ujevića 18, samo 400m od Kožula, te se uvjerite zašto su Spartan treninzi by Tomislav Siser postali sinonim kako za grupne treninge, tako i za najbolju formu u gradu. 

Upisi i rezervacije termina kreću već danas! Svi zainteresirani mogu se javiti putem FB-a, mailom na adresu udrugakolos.sb@gmail.com ili na 095/859-9359.

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“