Spartan treninzi otvaraju svoja vrata 14.5. Život se vratio u normalu!

Spartanci su spremno dočekali otvaranje fitnessa i njihov objekat od 340m2 je spreman za povratak vježbača. Jedina razlika je što je potrebno na niže navedene kontakte telefonski najaviti svoj povratak u dvoranu za postojeće članove a isto pravilo vrijedi i za nove članove.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.05.2020
Spartan treninzi otvaraju svoja vrata 14.5. Život se vratio u normalu!


 Nakon tjedana i tjedana izolacije i neizvjesne budućnosti, napokon smo se približili lakšem disanju - mjere protiv zaraze koronom popuštaju i normalan život čini se na dohvat ruke. Iako je većina nas pokušala zadržati zdrave navike, uz toliki stres i pesimistično ozračje, bilo je poprilično teško natjerati se svakodnevno vježbati. Uostalo, zašto bismo? Ionako nismo znali do nekidan hoće li ljeto biti otkazano ove godine.

Ali pošto smo već uravnotežili svemir (i živce) slobodom da prošetamo Korzom i popijemo prvu kavu na suncu (a da nije na vlastitom balkonu), vrijeme je da uravnotežimo i to tijelo koje je težilo nekom zdravlju, a ostalo zalijepljeno za kauč. Vrijeme je, da uz oprez i nove smjernice za sigurnost svih nas, ponovno kročimo u Spartan dvoranu i dozvolimo Tomislavu Siseru da nas uravnoteži fizički. Jer u zdravom tijelu je zdrav duh. Pogotovo ako će to tijelo vidjeti bar Poloj ove godine. 

Svatko tko je bio aktivan u bilo kojem periodu života zna koliko znači povratak na te staze. Jer tijelo jako brzo pokazuje znakove umora kada ga pustimo da kopni. I dokle god je naš slobodan izbor šetnja među ljudima ili trgovačkim centrima, povratak (ili prvi dolazak) na trening ima daleko više pozitivnog učinka na nas. Od boljeg nošenja sa stresom, preko benefita gubitka masnih naslaga do sveopćeg zdravijeg mentalnog sklopa. Jer teško je biti namrgođen i depresivan dok rasturaš na Spartanu i uz to se zabavljaš s ekipom.

A priznajmo si - ljudi su ono što nam je falilo! 

I zato, ako ste spremni izaći iz svoje kuće i smanjiti si rizik zaraze savršenim zdravstvenim stanjem, vrijeme je da se javite timu Tomislava Sisera koji je glavni i odgovoran za Spartan treninge na Koloniji. Bio bi to popriličan pametan korak iz izolacije. A i sigurno nam neće smetati ako uz to budemo izgledali kao najbolja verzija sebe - za ljeto ili tek za nadolazeće skijanje, sasvim je svejedno.

Za više informacija o upisima ili povratku na trening obratite se na dobro poznate kontakte. Tomislav i njegova ekipa bit će sretni odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja. Nije bitno dolazite li zbog rada na savršenom tijelu za plažu ili na podizanju kvalitete života, svi ste dobrodošli!

Prijavi se putem Facebooka https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/

E-maila: UdrugaKolos.sb@gmail.com

Ili nazovi na: 095/859-9359

Zadnje vijesti

Održan pikado turniru povodom 29. obljetnice VRO Maslenica

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

Policija apelira: pripazite na svoje osobne podatke!

VIJESTI

VIDEO

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

NAJČITANIJE DANAS

PRIPREME ZA KAPTOLAČKI FESTIVAL

Pristižu nove pjesme za Zlatni glas Zlatne doline 2022.

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj