Solidna polusezona rukometaša Broda

U odnosu na sezonu prije u muškom Rukometnom klubu Brod napravljen je mali pomak na prvenstvenoj ljestvici Druge lige – istok. Naime, Brođani su prošlogodišnje prvenstvo završili na 5. mjestu što je realno i u skladu s njihovim ambicijama. U ovogodišnjem prvenstvu rukometaši Broda zimsku stanku dočekali su na 4. poziciji. Plasman ekipe trenera Saše Sertića bio bi bolji da u prvom dijelu sezone nisu izgubili dvije domaće utakmice od Županje i Slatine.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 08.01.2019
Solidna polusezona rukometaša Broda


Upravo Županja na 3. mjestu rukometašima Broda bježi ta 2 izgubljena boda, dok ih do drugoplasirane Slatine dijele 4 boda. Da su kojim slučajem Brođani oba ta kluba pobijedili sada bi bili sami na 2. mjestu sa 4 boda iza vodeće Požege. Ovako su na 4. mjestu što je vrlo solidno, ali će u drugom dijelu sezone imati utakmicu više u gostima te gostuju u Županji i Slatini. U takvim okolnostima da bi ostanak na sadašnjoj poziciji na kraju prvenstva bio sasvim dobar učinak.

Također rukometaši Broda žale za posljednjom utakmicom u jesenskoj polusezoni u kojoj su na gostovanju poraženi od tada pretposljednje Nove Gradiške. Prije toga Brođani su imali 3 uzastopne pobjede i onda su u Novoj Gradiški odigrali najslabiju utakmicu u polusezoni.

U sastavu rukometaša Broda upravo je Josip Sarić redovito bio među najboljim igračima te se isticao kako u obrani, a tako i u napadu. Uz njega su standardno dobri bili golman Goran Bubalo i kapetan Ivan Rašić, dok su mlađi igrači imali svojih uspona i padova te još uvijek nemaju kontinuitet dobrih igara.

Upravo je danas trener Saša Sertić krenuo s pripremama za nastavak sezone u Drugoj ligi – istok. Drugi golman Rakić je ozlijeđen te bi se trebao vratiti u veljači. Zato se u konkurenciju vraća još jedan mladi golman Matija Krznarić, dok se očekje i povratak Simeona koji je slomio nos na utakmici u prvom dijelu sezone.

Nastavak prvenstva rukometaše Broda očekuje 16. veljače s domaćom utakmicom protiv Slavije iz Starog Petrovog Sela koja se na ljestvici nalazi na posljednjem mjestu s jednim osvojenim bodom. 

Zadnje vijesti

Prezentacija klastera Slavonija u mađarskom Pečuhu

Naslov iz Slavonskog Šamca vinkovačkoj Cibaliji

NK Graničar iz Slavonskog Šamca novi županijski prvoligaš

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića

Više od 250 sudionika svih generacija pedaliralo od Garčina do Grabovca