Solidarnost na djelu 2017.

Četrdeset i peta po redu humanitarna akcija Hrvatskog Crvenog križa ove godine počela je protekli tjedan pod nazivom "Ne dvoji, za drugoga izdvoji". Baš poput prethodnih godina, ponovno će se prikupljati financijske donacije i donacije u hrani za građane i obitelji slabijeg imovinskog stanja kojih je, poručuju iz Hrvatskog Crvenog križa, svake godine sve više.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.10.2017
Solidarnost na djelu 2017.


Na području Brodsko- posavske županije volonteri Gradskog Crvenog križa Slavonski Brod popratit će ovu akciju. Tako će donacije biti prikupljane u Bebrini, Brodskom Stupniku, Bukovlju, Donjim Andrijevcima, Garčinu, Gundincima, Gornjoj Vrbi, Klakaru, Oprisavcima, Oriovcu, Podcrkavlju, Sibinju, Slavonskom Šamcu, Sikirevcima, Velikoj Kopanici i Vrpolju.Volonteri koji sudjeluju u akciji bit će jasno označeni, a uz spomenute općine akciji su se pridružili i trgovački centri Kaufland i Plodine. U njihovim prodavaonicama bit će omogućeno doniranje prehrambenih artikala u za to predviđenim košarama.
 
Iz Hrvatskog Crvenog križa apeliraju na građane da se odazovu u što većem broju, s nadom da ćemo zajedno i najsiromašnijima među nama donijeti u srce i domove radost i spoznaju da nisu sami, te nadu i vjeru u bolji život i pravednije društvo.
 
Zadnje vijesti

U Selni rođen novinar i publicist Ilija Maoduš

FOTO GALERIJA

Osmomjesečni Leon jedini u Hrvatskoj boluje od TAR sindroma; spasonosna skupa operacija čeka ga u Americi!

Postavljen transparent zahvale Mariju Mandžukiću na vrhu najviše zgrade u Slavonskom Brodu!

Nagrađeni naj restoran, terasa, bar, balkon, pretkućnica, stiže CMC Festival rocka

Uspješan sportski vikend za kajakaše i kanuiste Marsonije

Svečano blagoslovljeno novo sjedište i pastoralni centar Župe blaženog Alojzja Stepinca