Solidarnost na djelu 2017.

Četrdeset i peta po redu humanitarna akcija Hrvatskog Crvenog križa ove godine počela je protekli tjedan pod nazivom "Ne dvoji, za drugoga izdvoji". Baš poput prethodnih godina, ponovno će se prikupljati financijske donacije i donacije u hrani za građane i obitelji slabijeg imovinskog stanja kojih je, poručuju iz Hrvatskog Crvenog križa, svake godine sve više.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.10.2017
Solidarnost na djelu 2017.


Na području Brodsko- posavske županije volonteri Gradskog Crvenog križa Slavonski Brod popratit će ovu akciju. Tako će donacije biti prikupljane u Bebrini, Brodskom Stupniku, Bukovlju, Donjim Andrijevcima, Garčinu, Gundincima, Gornjoj Vrbi, Klakaru, Oprisavcima, Oriovcu, Podcrkavlju, Sibinju, Slavonskom Šamcu, Sikirevcima, Velikoj Kopanici i Vrpolju.Volonteri koji sudjeluju u akciji bit će jasno označeni, a uz spomenute općine akciji su se pridružili i trgovački centri Kaufland i Plodine. U njihovim prodavaonicama bit će omogućeno doniranje prehrambenih artikala u za to predviđenim košarama.
 
Iz Hrvatskog Crvenog križa apeliraju na građane da se odazovu u što većem broju, s nadom da ćemo zajedno i najsiromašnijima među nama donijeti u srce i domove radost i spoznaju da nisu sami, te nadu i vjeru u bolji život i pravednije društvo.
 
Zadnje vijesti

Igrač Marsonije, Bruno Boban, preminuo na terenu

NAJČITANIJE DANAS

Pjevačica i omiljena TV voditeljica

Minea do savršenih obrva u salonu Brođanke Ksenije Karabegović

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko

Otvorena izložba akademskog slikara Željka Subića „Life`s good“