Solidarnost na djelu 2017.

Četrdeset i peta po redu humanitarna akcija Hrvatskog Crvenog križa ove godine počela je protekli tjedan pod nazivom "Ne dvoji, za drugoga izdvoji". Baš poput prethodnih godina, ponovno će se prikupljati financijske donacije i donacije u hrani za građane i obitelji slabijeg imovinskog stanja kojih je, poručuju iz Hrvatskog Crvenog križa, svake godine sve više.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.10.2017
Solidarnost na djelu 2017.


Na području Brodsko- posavske županije volonteri Gradskog Crvenog križa Slavonski Brod popratit će ovu akciju. Tako će donacije biti prikupljane u Bebrini, Brodskom Stupniku, Bukovlju, Donjim Andrijevcima, Garčinu, Gundincima, Gornjoj Vrbi, Klakaru, Oprisavcima, Oriovcu, Podcrkavlju, Sibinju, Slavonskom Šamcu, Sikirevcima, Velikoj Kopanici i Vrpolju.Volonteri koji sudjeluju u akciji bit će jasno označeni, a uz spomenute općine akciji su se pridružili i trgovački centri Kaufland i Plodine. U njihovim prodavaonicama bit će omogućeno doniranje prehrambenih artikala u za to predviđenim košarama.
 
Iz Hrvatskog Crvenog križa apeliraju na građane da se odazovu u što većem broju, s nadom da ćemo zajedno i najsiromašnijima među nama donijeti u srce i domove radost i spoznaju da nisu sami, te nadu i vjeru u bolji život i pravednije društvo.
 
Zadnje vijesti

Obrtnička škola Brod slavila protiv Splita

VIJESTI

Jednoglasnom odlukom članova

Krešimir Šipoš novi predsjednik Udruge veterana 3. GBR ogranak Slavonski Brod

NAJČITANIJE DANAS

Ratko Martinović ove subote u Zagrebu predstavlja svoj roman prvijenac

'Kaleidoskop' - povijesni fantasy-SF ljubavni roman koji kroz sedam povijesnih epoha prati život glavnog lika

FOTO GALERIJA

Križić: Doprinos ovog dijela Hrvatske u Domovinskom ratu je neizmjeran

Drugo mjesto na turniru u Zagrebu

Predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a Tomislav Gregurić

Braći Birač prva mjesta u Daruvaru

Afričke narukvice prijateljstva za pomoć misijama