Solidarnost na djelu 2017.

Četrdeset i peta po redu humanitarna akcija Hrvatskog Crvenog križa ove godine počela je protekli tjedan pod nazivom "Ne dvoji, za drugoga izdvoji". Baš poput prethodnih godina, ponovno će se prikupljati financijske donacije i donacije u hrani za građane i obitelji slabijeg imovinskog stanja kojih je, poručuju iz Hrvatskog Crvenog križa, svake godine sve više.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.10.2017
Solidarnost na djelu 2017.


Na području Brodsko- posavske županije volonteri Gradskog Crvenog križa Slavonski Brod popratit će ovu akciju. Tako će donacije biti prikupljane u Bebrini, Brodskom Stupniku, Bukovlju, Donjim Andrijevcima, Garčinu, Gundincima, Gornjoj Vrbi, Klakaru, Oprisavcima, Oriovcu, Podcrkavlju, Sibinju, Slavonskom Šamcu, Sikirevcima, Velikoj Kopanici i Vrpolju.Volonteri koji sudjeluju u akciji bit će jasno označeni, a uz spomenute općine akciji su se pridružili i trgovački centri Kaufland i Plodine. U njihovim prodavaonicama bit će omogućeno doniranje prehrambenih artikala u za to predviđenim košarama.
 
Iz Hrvatskog Crvenog križa apeliraju na građane da se odazovu u što većem broju, s nadom da ćemo zajedno i najsiromašnijima među nama donijeti u srce i domove radost i spoznaju da nisu sami, te nadu i vjeru u bolji život i pravednije društvo.
 
Zadnje vijesti

DJ Pacco dolazi u Slavonski Brod

FOTO GALERIJA

Tri medalje za Boćarski klub „Dan“ za osobe s invaliditetom

Vrhunac slavlja 60. obljetnice svetišta Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu

Potpisani Sporazumi o suradnji na razvoju širokopojasnog interneta

Pater Arek Krasicki: Mladi, ohrabrite se i otvorite srca za ljubav

Borna Čengić i Borna Mađarević uspješni na Prvenstvu Hrvatske