Slavonski Brod dobio državne finaliste u stolnom tenisu

Popis putnika za državnu završnicu Plazma Sportskih igara u Splitu svaki dan se popunjava predstavnicima svih sportskih disciplina iz svih županija.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.06.2019
Slavonski Brod dobio državne finaliste u stolnom tenisu


 U nedjelju je na redu bila županijska završnica za stolni tenis Brodsko-posavske županije. Igralo se u 3 kategorije za djevojčice i dječake, a cijeli turnir bio je napet do samog kraja. Osvajači zlatnih medalja su:

Kategorija dječaci:

  • 2001. i mladi ZIRDUM MATIJA 
  • 2004.  FUNES ENIO 
  • 2007. FILKOVIĆ KARLO 

Kategorija djevojčice:

  • 2001. STIPANOVIĆ RITA 
  • 2004. RATKOVIĆ PETRA
  • 2007. KOVAČEVIĆ LAURA

Slijedeći turnir na redu je za Požeško-slavonsku i Virovitičko-podravsku županija i održat će se 8.6.2019. u 10 sati u OŠ Lipik u Lipiku. Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade u 2019. godini održat će se po 23. puta i to u kontinuitetu od 1996. godine. U središtu svih proteklih godina djelovanja Sportskih igara mladih su djeca i mladi osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Naš cilj je da kroz druženje i sport promičemo zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti kao alternativu svim negativnim činiocima današnjice. Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova: Coca- Cola Cup u nogometu, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, HPB turnir u odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika. Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2018. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 170.000 sudionika. Snaga Igara su upravo njeni sudionici, osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije, više od milijun i pet stotina sportaša koji su u 23 godine osjetile što su to sport, druženje i zabava.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebooku i Instagramu igremladih_hr.

Zadnje vijesti

Dvije nove pozitivne osobe u županiji, aktivnih slučajeva 121

13. Memorijal ''Ostat ću mlad – Krešimir Blažević'' u Centru mladih i na YouTubeu

Leona i Antonela 4. u finalu na 1000 metara

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“