Slavica Lemaić predala kandidaturu za gradonačelnicu Gradsko vijeće

Jučer je Slavica Lemaić predala prikupljene potpise za kandidature za gradonačelnicu i nezavisnu listu za Gradsko vijeće Slavonskog Broda.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.04.2021
Slavica Lemaić predala kandidaturu za gradonačelnicu  Gradsko vijeće


 Učinila je to u pratnji nekoliko članova s nezavisne liste. 

-Imamo veliku potporu Brođanki i Brođana koja svakodnevno raste. Ovim putem zahvaljujem svima koji su svojim potpisom podržali moju kandidaturu za prvu gradonačelnicu Slavonskog Broda. Vjerujem u drugi krug izbora za gradonačelnicu i većinski broj mandata u Gradskom vijeću. Mnogi su zabrinuti za budućnost našeg grada! Ne mogu pasivno promatrati kako Slavonski Brod propada, a građani odlaze zbog pogrešne gradske politike. 

Želim potpuno promijeniti gradske prioritete i način upravljanja gradom tako da svi građani osjete da su bitan dio gradske razvojne politike. Ponavljam, naš najveći problem je masovno iseljavanje! Iseljavanje možemo zaustaviti jedino sustavnim razvojem gospodarstva i stvaranjem novih kvalitetnih i dobro plaćenih radnih mjesta.

Najveća laž u koju su uspjeli uvjeriti Brođane je da gospodarski razvoj nije u nadležnosti gradova. Zakoni daju gradovima ovlasti da potiču gospodarski razvoj, ali naš grad ne koristi te ovlasti. 

Postanem li gradonačelnica Slavonskog Broda, otvorit ćemo grad i  voditi proaktivnu gospodarsku politiku, poručila je tom prigodom Lemaić.

Prije nego je krenula predati kandidature u njenom stožeru dočekao ju je poklon jednog brodskoga umjetnika. Zavarena skulptura koju je nazvao Brodska Orleanska.

Zadnje vijesti

Vinogorac želi u Međužupanijsku nogometnu ligu Brod/Požega

U Brodu otvorena kazališna i koncertna dvorana

Vanesa Tot u novom spotu Dine Jelusića

VIJESTI

VIDEO

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj