Škorpioni iz Gornje Vrbe najbolja ekipa na natjecanju u Donjoj Stubici

U subotu 16.11.2019.godine u sportskoj dvorani Donja Stubica, Toplička cesta 25 a održavalo se natjecanje u taekwondo-u pod nazivom 4. Taekwondo turnir Kapelščak Stubičke Toplice 2019. Organizator turnira bio je Taekwondo klub Kapelščak.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.11.2019
Škorpioni iz Gornje Vrbe najbolja ekipa na natjecanju u Donjoj Stubici


 Na turniru je nastupilo 255 natjecatelja u konkurenciji 24.kluba.na turniru su se natjecali i članovi Taekwondo kluba Gornja Vrba. Klub je nastupio sa 15 natjecatelja.

Članovi kluba natjecali su se u tri discipline kick,forme i sportska borba,a osvojili  su kako slijedi:Lorena Ereš 1.mjesto u kicku ,Luka Mirosavljević 1.mjesto u borbama i 2.mjesto u  kicku,Mia Pišković 1.mjesto u borbama i 2.mjesto u  kicku,Ivan Stanić 1.mjesto u kicku i 3.mjesto u borbama,Marijo Prgomet 1.mjesto u borbama i 3.mjesto kick,Borna Đula 2.mjesto u borbama i 2.mjesto u formama,Ema Ereš 2.mjesto u borbama,Lana Radman 2.mjesto u kicku,Mia Lucić 3.mjesto u borbama,Lea Todorović 3.mjesto u borbama.

Osim navedenih natjecatelja na turniru su nastupili ali nažalost ostali bez plasmana :Lea Ereš,Lovro Grubić,Bruno Đurđević,Benjamin Đurđević,Mihael Pavković.

Na natjecanju je Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba sveukupno osvojio 5 zlatnih,6 srebrnih i 4 brončane medalje što je ukupno 15 medalja.U ukupnom poretku ekipno klub osvaja 1.mjesto u konkurenciji 24 kluba,sa 255 natjecatelja te osvaja pokal i sportsku vreću.

Na turniru u pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić.

Zadnje vijesti

Ukrajina priznala nezavisnost Hrvatske

Domaći poraz kuglača Slavonca iz Bukovlja za kraj polusezone

Nakon šest kola KK Dar sam na vrhu

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos