Škorpioni iz Gornje Vrbe najbolja ekipa na natjecanju u Donjoj Stubici

U subotu 16.11.2019.godine u sportskoj dvorani Donja Stubica, Toplička cesta 25 a održavalo se natjecanje u taekwondo-u pod nazivom 4. Taekwondo turnir Kapelščak Stubičke Toplice 2019. Organizator turnira bio je Taekwondo klub Kapelščak.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.11.2019
Škorpioni iz Gornje Vrbe najbolja ekipa na natjecanju u Donjoj Stubici
 Na turniru je nastupilo 255 natjecatelja u konkurenciji 24.kluba.na turniru su se natjecali i članovi Taekwondo kluba Gornja Vrba. Klub je nastupio sa 15 natjecatelja.

Članovi kluba natjecali su se u tri discipline kick,forme i sportska borba,a osvojili  su kako slijedi:Lorena Ereš 1.mjesto u kicku ,Luka Mirosavljević 1.mjesto u borbama i 2.mjesto u  kicku,Mia Pišković 1.mjesto u borbama i 2.mjesto u  kicku,Ivan Stanić 1.mjesto u kicku i 3.mjesto u borbama,Marijo Prgomet 1.mjesto u borbama i 3.mjesto kick,Borna Đula 2.mjesto u borbama i 2.mjesto u formama,Ema Ereš 2.mjesto u borbama,Lana Radman 2.mjesto u kicku,Mia Lucić 3.mjesto u borbama,Lea Todorović 3.mjesto u borbama.

Osim navedenih natjecatelja na turniru su nastupili ali nažalost ostali bez plasmana :Lea Ereš,Lovro Grubić,Bruno Đurđević,Benjamin Đurđević,Mihael Pavković.

Na natjecanju je Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba sveukupno osvojio 5 zlatnih,6 srebrnih i 4 brončane medalje što je ukupno 15 medalja.U ukupnom poretku ekipno klub osvaja 1.mjesto u konkurenciji 24 kluba,sa 255 natjecatelja te osvaja pokal i sportsku vreću.

Na turniru u pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić.

Zadnje vijesti

Plaćaju li Brođani račune na vrijeme?

14. Vinobus Radio Slavonije spreman za putovanje!

Građani ne odgovarajte na razne oblike internetskih prijevara

FOTO GALERIJA

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a

Tradicija u službi razvoja turizma

FOTO - Više od 50 jahača na 4. Pokladnom jahanju u Velikoj i Maloj Kopanici