Škola nogometa "Vinogorac"

Škola nogometa Vinogorac djeluje pri istoimenom nogometnom klubu. Poznato je da već 5. godina u Brodskom Vinogorju nemaju seniore, međutim, tome je došao kraj. Do nedavno je prva ekipa Graničara iz Brodskog Varoša bila podstanar u Vinogorju, međutim, oni su se nedavno vratili na svoje igralište. Na sreću uz Školu nogometa ponovno će klub imati seniore, tako da će se u Brdskom Vinogorju i dalje igrati nogomet.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 09.07.2018
Škola nogometa "Vinogorac"


U posljednje vrijeme  puno se dobrih stvari dogodilo u Brodskom Vinogorju. Škola nogometa Vinogorca umalo se ugasila, međutim, kad ju je preuzeo Domagoj Drmić stvari su krenule na bolje. Povećao se broj djece tako da danas u školi u 3 kategorije imaju 35 polaznika. Tako trener Zlatko Milić s pomoćnikom Tomislavom Kovačem radi s limačima, limačićima i najmlađom skupinom predlimačićima.

Premda su u Školi nogometa Vinogorca imali 6 mlađih pionira koji su 2006. godište, njih su posudili Budainka Koloniji, međutim, u planu je od jeseni oformiti mlađe pionire te bi se sva šestorica vratila s Budainke. Tako su limači koji su 2007. i 2008. godište za sada najstarija kategorija te su oni u ovoj sezoni Županijske lige skupine centar među 11 klubova prvenstvo završili na 8. mjestu.

Nakon završetka ligaške sezone, limači Vinogorca nastupali su na raznim turnirima u gradu i okolici koji su održavani u posljednjih nekoliko tjedana. Tako tradicionalno ŠN Vinogorac svakog ljeta ili zime odlazi na Međunarodni turnir u Sarajevo, dok su nedavno u Osijeku organizirano posjetili prijateljski susret između Hrvatske i Senegala. U klubu imaju i predlimačiće koji su 2011. godište i mlađi, dok su tu i limačići rođeni 2009 i 2010. godine.

Zanimljivo da je među najmlađima 5.-to godišnji Šimun Mišić čiji je otac nogometaš Marsonije Hrvoje. Tu je i Robert Ergotić koji je 2010. godište čiji je otac Mario bivši nogometaš, a uz njih je i nećak od Edina i Zemira Mujčina i to Dino Lemeš koji je 2008. godište. Uz dječake u školi imaju i 4 djevojčice i to: Doru Drmić, Manuelu Gavran, Anu Kovač i Anteu Lovrić.

U Školi nogometa Vinogorac trener Milić s pomoćnikom Kovačem neće imati stanku preko ljeta, već će se treninzi održavati 3 puta u tjednu. Osim nastupa na okolnim turnirima u Brodskom Vinogorju 1. i 2. rujna organiziraju svoj turnir za sve 3 kategorije limače.

Zadnje vijesti

Hrvatska reprezentacija na Vijušu ugošćuje Italiju

Štiti od UV zračenja, raka kože i infekcija, štedi vrijeme, zimi daje toplinu

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila 87-godišnja putnica

VIJESTI

Brada u muškaraca, trend ili (zdravstvena) potreba

Štiti od UV zračenja, raka kože i infekcija, štedi vrijeme, zimi daje toplinu

NAJČITANIJE DANAS

Tomislav Bralić i klapa Intrade stižu u Garčin

"Pravi smo ljubitelji kulena, a Slavonci nas na odlasku pjesmom prate do kombija"

FOTO GALERIJA

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika

Brođani uspješni u Banja Luci

Astra osvojila 5 medalja u Zagrebu

Top dance uspješan na prvom ovosezonskom natjecanju