ŠK Posavac osnažio ekipu sa novim članom majstorskim kandidatom Ivanom Mihaljom iz Kosovca

U zimskom prijelaznom periodu za igrače šahovskih klubova u RH, koji traje od 01.01 do 31.01. 2020. ekipa šahovskog kluba Posavac iz Ruščice uvećana je za jednog vrlo dobrog šahovskog igrača.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.01.2020
ŠK Posavac osnažio ekipu sa novim članom majstorskim kandidatom Ivanom Mihaljom iz Kosovca
 Majstorski kandidat Ivan Mihalj igrao za Šahovski klub Bedem iz Gornji Bogičevaca, Šahovski klub Strmac iz Nove Gradiške i Šahovski klub Oriovac iz Oriovca. Ivan  odlučio je prijeći u Šahovski klub Posavac. Iskusni šahovskih veteran, koji iza sebe ima mnogo teških šahovskih mečeva, prepoznao je u Posavcu dvadesetogodišnju tradiciju, uspješnu organizaciju brojnih turnira i prijateljsku sportsku šahovsku sredinu.

"Očekujemo odlične šahovske rezultate  u 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi istok C i po mogućnosti ulazak u 2. HŠL-Istok i kvalitetna druženja na našim turnirima. Šahisti Posavca i Uprava od srca čestitaju Ivanu Mihalju na ovoj dobroj odluci. Ivane dobrodošao naš Šahovski klub", kaže Mato Opačak, predsjednik kluba.

O razlozima prelaska u ŠK “Posavac” i planovima za nadolazeću sezonu upitali smo Ivana Mihalja.

"Došao sam zbog kvalitetnog rada u klubu s mladim igračima, što se vidjelo i na županijskoj dodjeli nagrada za sportaša godine, realnih ambicija kluba za ulazak u drugu hrvatsku šahovsku ligu i intenzivnog šahovskog života vidljivog kroz organizaciju 373 turnira u  21 godina postojanja kluba. Jedna zdrava i pozitivna šahovska ekipa u smislu sporta i kvalitetnih međuljudski odnosa. Ovom prilikom bih zahvalio predsjedniku kluba Mati Opačku, što me pozvao da se pridružim ovom uspješnom sportskom timu. Krenuli smo s pripremama i radujemo se početku natjecanja u 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi-Istok skupina C", kaže Mihalj.

Prvenstvo počinje 16. veljače 2020.

Zadnje vijesti

64-godišnjak bacio čašu prema 62-godišnjaku pogodivši ga u glavu

Građani zaključavajte svoje osobne automobile!

Trgovački sud donio Rješenje; Sveučilište u Slavonskom Brodu rođeno je 3. kolovoza 2020.

FOTO GALERIJA

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu

Vole je bikeri, pivoljupci, gurmani, vrijeme je da i vi otkrijete njezine ljepote

[FOTOGALERIJA] Vrpolje: novozaređeni svećenik fra Gabrijel Bošnjak proslavio svoju Mladu misu

Mladi Brođani prvaci Hrvatske u malom nogometu