"Šišmiši" rade i po danu

Pripremajući se za 1. MOTO SUSRETE, koji će se u Brodskom Drenovcu održati 1. kolovoza ove godine, vrijedni članovi Drenovačkog Moto kluba ,,ŠIŠMIŠI" i njihovi prijatelji, protekloga vikenda odradili su još jednu radnu akciju.

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.06.2020
"Šišmiši" rade i po danu
 Ovog puta radili su na montaži  i izgradnji pozornice - bine, dimenzija 6x4 m, pokraj rukometnog igrališta, koje  će biti središnje mjesto druženja i zabave motociklista i njihovih gostiju. Kao i sve dosadašnje izgradnje raznih objekata društvenog standarda u Drenovcu, a i šire, i ovaj nije prošao bez pomoći Grada Pleternice i gradonačelnice Antonije Jozić, koji su za potrebe izgradnje bine osigurali sav građevinski materijal.

Novo izgrađena bina pokraj drenovačkog rukometnog igrališta, dati će drugačiju dimenziju cijelom okruženju u kojem se nalazi. Njen je sadržaj više namjenski, a pogotovo će dobro poslužiti prilikom održavanja poznatog Memorijalnog malonogometnog turnira, koji se svake godine u Drenovcu odigrava druge subote u mjesecu srpnju, kao zahvala i spomen na četiri poginula hrvatska branitelja iz ovoga sela. Ove godine biti će to jubilarni, dvadesetpeti puta po redu.

Rukometno igralište u Brodskom Drenovcu izgrađeno je kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća. Ono je ujedno i školsko igralište i u njega od onih vremena do danas ništa nije ulagano. Prvenstveno se to vidi po tribnama, koje se raspadaju i postaju vrlo opasne, prije svega za učenike, ali i za sve ostale posjetitelje. Kako ne bi došlo do nekog ozljeđivanja ili teže nezgode, potrebno je, što je u kraćem roku moguće, pristupiti obnovi ovih tribina, ako ne do Jubilarnog 25. Memorijalnog malonogometnog turnira, onda bar do 1. MOTO SUSRETA. I za ove radove u Drenovcu očekuju pomoć od Grada Pleternice, ali i od Županije, kao osnivača i skrbnika o školskoj infrastrukturi.

Foto: Damir E. 

Tekst: Franjo Memedović

Zadnje vijesti

Brodski policajci razotkrili dobro organiziranu mrežu dilera

Još pet oosba pozitivno na COVID19 u Brodsko posavskoj županiji

Višemilijunski projekt županije za djecu i mlade

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja