Simultanka Berezovskog u derbiju kola

Jučer se na gradskim bazenima odigralo 6. kolo Homer kupa. Igrale su se tri utakmice ali vrh tablice je ostao nepromijenjen.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.04.2019
Simultanka Berezovskog u derbiju kola


 Prva utakmica se odigrala između Homera i X Team-a, a utakmica je išla u jednom smjeru na stranu Homera od prve minute. Završilo je 9-2 za Homere a predvodio ih je Kuzmić sa 4 pogodila iz 4 pokušaja. Još su mu se pridodali Kristijan sa 3 te Karešin i Basara po pogodak. Na prvoj utakmici je zabilježen i najljepši pogotka turnira a djelo je Basare sa solo prodorom, driblingom i lobom sa 10 metara. Kod X Team a se iskazao Marušić sa 10 obrana te Grabar sa 2 pogotka.

Druga utakmica je odigrana između VK "DAR" - HEBRANG. Utakmica je do zadnje minute bila neizvjesna sa stalnom promijenom rezultata. Na kraju završava 4-4 što je i najrealniji rezultat. DAR je predvodio Franić i Blaževac sa po 2 pogotka, dok su kod Hebranga najbolji bili Gačić i Ratković. 

Treća utakmica te ujedno i derbi kola je bio između Sport bara i Budainke. BUDAINKA uvjerljivo odnosi pobjedu sa 12-5 a igrač kola je Berezovski koji je postigao 7 pogodaka u mrežu Sport bara. Pridodali su mu se Krijan i Jarić koji su konstantno opasni u napadu i zajedno su upisali  6 asistencija. Kod Sport bara-a su najbolji bili Duspara i Bičanić. 

Zadnje vijesti

Hrvatska slavi Dan državnosti!

Prezentacija klastera Slavonija u mađarskom Pečuhu

Naslov iz Slavonskog Šamca vinkovačkoj Cibaliji

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

U katedrali sv. Terezije Avilske zaređena dva nova svećenika Požeške biskupije

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića