Silente sutra dolazi u Slavonski Brod

Dubrovački bend Silente dolazi u kazališno koncertnu dvoranu Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu u petak, 6. svibnja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.05.2022
Silente sutra dolazi u Slavonski Brod


 Jedan od najaktualnijih hrvatskih sastava, Silente dolazi na krilima novog singla “Idi” koji je osvojio publiku i radijski eter diljem Hrvatske, a sjajan je to uvod u nadolazeći novi album i bogatu koncertnu sezonu. Pjesma se od samog izlaska vrti u eteru domaćih i regionalnih radijskih postaja, dok se istovremeno ne miče s visokih pozicija liste trending pjesama na YouTubeu.

Singl “Idi” peti je i posljednji najavni singl s nadolazećeg četvrtog studijskog albuma Silentea koji se očekuje na tržištu sredinom svibnja u izdanju LAA-a. Novu pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. I ovoga puta za produkciju je zaslužan Nikša Bratoš, a mix potpisuje Domagoj Perišić, dok singl prati i videospot u režiji Gržinčić Creative Visuals produkcije. 

Nakon što je s “Navečer se srca lome” započela nova faza Silentea, nastavljena je singlovima “Mene moje uši lažu”, “Nikada ovako” i “Poljubi me za kraj” koji su se našli na vrhovima ljestvicama najizvođenijih pjesama u državi. Posljednja tri singla su se zadržala i po nekoliko  tjedana na vrhu domaće liste najizvođenijih pjesama. “Poljubi me za kraj” osvojila je i Zlatni studio za pjesmu godine, nagradu Cesarica za rock hit godine, dvostruku nominaciju za Porina, dok je Silente ovjenčan Top.hr nagradom za grupu godine. Bend ujedno očekuje nikada bogatije koncertno proljeće i ljeto. 

Ulaznice su prodaji po 80 kn, dok će na dan koncerta koštati 100 kn. Dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Zadnje vijesti

Održana 10. sjednica Županijske skupštine Brodsko-posavske županije

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Kazališna družina premijerom predstave "Vuk i sedmi kozlić" proslavila 10. rođendan

Počele 23. Poljoprivredno-poduzetničke ideje u Novoj Gradiški

Policija i građani zajedno u brodskom hodatonu

Obilježena 31. godišnjica stradavanja Luke Andrijanića, heroja obrane Vukovara