Sibinjska Mladost u posljednjem kolu ostala u ligi

Unatoč porazu u posljednjem kolu na domaćem terenu u Sibinju od Svačića iz Starog Slatinika nogometaši Mladosti uspjeli su zadržati status člana u MŽNL Brod / Požega.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.07.2021


 Tu domaću utakmicu posljednjeg kola protiv najbližeg susjeda iz Starog Slatinika nisu smjeli izgubiti jer da je Kaptol došao do pobjede u Požegi, u tom slučaju bi Sibinjci ispali iz lige. Ovako su nogometaši Požege odigrali pošteno te su sa 7:3 upisali bodove koji su Kaptol izbacili iz lige, dok je sibinjska Mladost ostala u ovom natjecanju.

Gledajući jesensku i proljetnu polusezonu nogometaši Mladosti malo uspješniji bili su u drugom dijelu prvenstva. Naime, osvojeno je 14 bodova, dok ih je 12 bilo u jesenskom dijelu. Sibinjci su u nastavku sezone na svom terenu dobili: Požegu s 3:1, a pakrački Hajduk, Kuzmicu i Sikirevce sve s istim rezultatom 2:1. Uz Svačić koji je jedini ovog proljeća iz Sibinja odnio sva 3 boda, po 1 bod osvojile su ekipe iz Oprisavaca i Jakšića.

U prošloj završenoj sezoni Miroslav Stefanović imao je ulogu trenera i igrača što je vrlo teško. Stoga on sigurno neće biti na funkciji trenera, dok je upitno hoće li i dalje igrati za matični klub.

Izvjesno je da će se ovog ljeta u Mladosti iz Sibinja dogoditi određene promjene u igračkom kadru u kojem su pretežno domaći igrači, dok ih ima nekoliko iz okolnih mjesta. U prošloj sezoni najbolji strijelac momčadi bio je Anto Gavran koji je postigao 10 golova što želi ponoviti i u novom prvenstvu.

Ovog tjedna novi trener sibinjske Mladosti postao je Irfan Islami iz Donjih Andrijevaca koji je u prošloj sezoni vodio Šokadiju iz Babine Grede, dok je osim u matičnom Tomislavu još radio u Marsoniji i Gundincima. S njegovim dolaskom slagat će se igračka križaljka kao i same klupske ambicije. Jedno je sigurno da u Mladosti u novoj sezoni ne žele ponoviti stres i očekivanje koje su imali u ovoj u kojoj su se u posljednjem kolu zahvaljujući pobjedi Požege nad Kaptolom spasili od ispadanja iz lige. 

Zadnje vijesti

Vanesa Tot u novom spotu Dine Jelusića

Održan pikado turniru povodom 29. obljetnice VRO Maslenica

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

VIJESTI

VIDEO

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj