Sibinjska Mladost u posljednjem kolu ostala u ligi

Unatoč porazu u posljednjem kolu na domaćem terenu u Sibinju od Svačića iz Starog Slatinika nogometaši Mladosti uspjeli su zadržati status člana u MŽNL Brod / Požega.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.07.2021


 Tu domaću utakmicu posljednjeg kola protiv najbližeg susjeda iz Starog Slatinika nisu smjeli izgubiti jer da je Kaptol došao do pobjede u Požegi, u tom slučaju bi Sibinjci ispali iz lige. Ovako su nogometaši Požege odigrali pošteno te su sa 7:3 upisali bodove koji su Kaptol izbacili iz lige, dok je sibinjska Mladost ostala u ovom natjecanju.

Gledajući jesensku i proljetnu polusezonu nogometaši Mladosti malo uspješniji bili su u drugom dijelu prvenstva. Naime, osvojeno je 14 bodova, dok ih je 12 bilo u jesenskom dijelu. Sibinjci su u nastavku sezone na svom terenu dobili: Požegu s 3:1, a pakrački Hajduk, Kuzmicu i Sikirevce sve s istim rezultatom 2:1. Uz Svačić koji je jedini ovog proljeća iz Sibinja odnio sva 3 boda, po 1 bod osvojile su ekipe iz Oprisavaca i Jakšića.

U prošloj završenoj sezoni Miroslav Stefanović imao je ulogu trenera i igrača što je vrlo teško. Stoga on sigurno neće biti na funkciji trenera, dok je upitno hoće li i dalje igrati za matični klub.

Izvjesno je da će se ovog ljeta u Mladosti iz Sibinja dogoditi određene promjene u igračkom kadru u kojem su pretežno domaći igrači, dok ih ima nekoliko iz okolnih mjesta. U prošloj sezoni najbolji strijelac momčadi bio je Anto Gavran koji je postigao 10 golova što želi ponoviti i u novom prvenstvu.

Ovog tjedna novi trener sibinjske Mladosti postao je Irfan Islami iz Donjih Andrijevaca koji je u prošloj sezoni vodio Šokadiju iz Babine Grede, dok je osim u matičnom Tomislavu još radio u Marsoniji i Gundincima. S njegovim dolaskom slagat će se igračka križaljka kao i same klupske ambicije. Jedno je sigurno da u Mladosti u novoj sezoni ne žele ponoviti stres i očekivanje koje su imali u ovoj u kojoj su se u posljednjem kolu zahvaljujući pobjedi Požege nad Kaptolom spasili od ispadanja iz lige. 

Zadnje vijesti

Održani 24. po redu Rešetarački susreti pjesnika

Marsonia slavila na gostovanju u Pleternici unatoč igraču manje i ranom vodstvu domaćih

30. obljetnica osnutka 121. brigade HV Nova Gradiška

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni