Sibinjci “dali srce” za Martinu

U Osnovnoj školi Sibinjskih žrtava održana humanitarna priredba "Dajem ti srce" za Martinu Topalović, učenicu oboljelu od leukemije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.11.2019
 Priredba je organizirana kako bi se prikupila sredstva za liječenje Martine Topalović, učenice 7. razreda ove škole, kojoj je iznenada dijagnosticirana leukemija, i koja je trenutno na liječenju u Zagrebu. Sva prikupljna sredstva namijenjena su njenoj obitelji olakšao višemjesečni boravak u Zagrebu, a plemenit cilj podržali su brojni građani.

Nakon dijagnoze u teškoj situaciji našla se cijela obitelj, pa su učenici i djelatnici sibinjske škole došli na ideju da pomognu koliko možu. Humanitarnu priredbu pod nazivom "Dajem ti srce" podržali su Martinini sumještani, ali i brojni drugi. Na pozornicu na kojoj je donedavno i sama znala nastupati, stali su njeni prijatelji. Na priredbi su nastupili svi, od onih najmlađih, do onih nešto starijih. Martina nije mogla biti na predstavi, ali i u bolnici je pratila što se u Sibinju događa. 

 

Dobrovoljni prilozi prikupljeni na humanitarnoj predstavi, namijenjeni su upravo njoj i njenoj obitelji, kako bi im se olakšao višemjesečni boravak u Zagrebu. U ovoj školi, trenutno svi imaju istu želju:  Martinin oporavak. Pred njoj je dugotrajno liječenje pa će, kako navode iz škole, svi koji do sada nisu, sigurno imati još prilika pomoći da se Martina što prije vrati u svoje selo, i ponovno sjedne u školske klupe. 

 

Zadnje vijesti

Junak s 2:0 pobijedio Marsoniju

Marsonia i Junak spremni za današnji susret

Stožer donio nove mjere: Od ponedjeljka bez maske ne možete u trgovinu, u posjet pacijentima...

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja