Sestre Husar održale koncert u Brodu

Centar za hagioterapiju iz Slavonskog Broda i brodska podružnica Udruge "MiR" sinoć su u Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić-Mažuranić" organizirali odličan koncert nekadašnjih "Divasica", Ivane i Marije Husar.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 27.05.2013
Koncert je bio humanitarnog karakreta, a sav prikupljeni prihod od prodanih ulaznica biti će namijenjen za izgradnju nove zgrade Centra za hagioterapiju u Lopašićevoj ulici. Ukupna planirana investicija izgradnje i opremanja Centra procjenjuje se na nešto više od 800 tisuća kuna. U Slavonskom Brodu Centar za hagioterapiju već provodi individualne i grupne terapije duhovne pomoći osobama u potrebi prema izvornoj hrvatskoj terapijskoj metodi koju je razvio dr. Tomislav Ivančić, profesor na zagrebačkom Katoličkom bogoslovnom fakultetu, a mjesečno ih prođe više od 100 osoba.

Brođani su uživali u izvrsnom koncertu, a svojim su dolaskom i dobrovoljnim prilozima unatoč krizi još jednom dokazali i svoju humanu stranu.

-Ovo je već treće naše gostovanje u Slavonskom Brodu i  još jednom smo se vrlo rado odazvale na poziv za ovu dobrotvornu nakanu. Zaista smo u Slavonskom Brodu imali divne koncerte, iako do prije tri godine nismo imale priliku nikada nastupati u ovoj prekrasnoj koncertnoj dvorani. Brođani su nas stvarno oduševili i zaista se ovdje dobro osjećamo, kao da smo dio Slavonskog Broda. Nadamo se da će Centar za hagioterapiju skupiti potrebne novce za izgradnju, jer je to model duhovne pomoći koji treba bezuvjetno podržati i koji svima može dobro doći, rekle su na kraju koncerta sestre Husar.

Mlada vokalistica Đorđia Palić, inače članica poznatog benda duhovne glazbe "Fides", na koncertu je nastupila kao posebna gošća i prateći vokal, a otpjevala je i svoju pjesmu "Kruše života" kojom se predstavila na ovogodišnjem vukovarskom festivalu duhovne glazbe "Bonofest".

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Jedan novooboljeli na području županije, trenutno u karantenskom objektu 8 osoba

U prometu za volanom s 1,83 promila

Gradske blagajne od ponedjeljka nastavljaju s radom

VIJESTI

Priopćenje za javnost stožera cz brodsko-posavske županije

Jedan novooboljeli na području županije, trenutno u karantenskom objektu 8 osoba

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji