Šesti po redu Sava Beach Party

Šesti po redu Sava Beach Party održat će se 8. srpnja na obali rijeke Save u Slavonskom Kobašu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.07.2017


Svim posjetiteljima zagarantirana je odlična zabava uz Electro-Dance Music za koju će se pobrinuti profesionalni DJ-evi. Ove godine sami party započinje ranije, već u 18:00 h možete uživati uz opuštajuću glazbu koja će dolaskom večeri postajati sve energičnija i napetija!

Kao i do sada, ulaz svim posjetiteljima je i dalje besplatan te nema ograničenja za dobne skupine, svi su dobrodošli. 

★DJ LineUp ★

★★★ Vic Damazi aka DMZ ★★★

Prvi DJ - od 21:00 do 00:00 

Adam Zivic aka. Vic Damazi rođen je 22.11.1992. u Đakovu, a živi u Sikirevcima, mjestu koje se nalazi na istoku Slavonije. Još od malih nogu zanimala ga je glazba i želio se baviti njome iako u njegovoj obitelji nije bilo niti jednog glazbenika. Godine 2008. za vrijeme ljetnog doba prvi puta okušao u DJ-ingu u lokalnom kafiću „Anna“ gdje postaje resident DJ.
Tokom godina svoje karijere uspio je u onome što je želio iako put prema uspjehu nije nimalo lagan zbog velike konkurencije, a posebice zbog mjesta u kojemu je započeo graditi karijeru. Jedna od njegovih najvećih želja bila je nastupiti na najpoznatijoj party plaži „Zrće“ te je 2016. godine u tome i uspio, te je sada resident DJ Beach Cluba „Rocks“ koji je u sklopu trenutno jedan od najpopularnijih klubova na Zrću, Noa Beach Club-a. Osim toga, organizator je SICKYRAVEci Fest-a koji je prvi puta održan u Sikirevcima od 2014.godine. Naime, SICKYRAVEci Fest je festival elektronske glazbe koji se događa u Sikirevcima svakoga ljeta od 2014. godine, a okupio je na tisuće ljudi, te ga Adam smatra svojim velikim uspjehom.
 
★★★ Cyberpunk ★★★
 
Drugi DJ - od 19:00 do 21:00 | | od 04:00 do 05:00
 
Glazbeni entuzijasti biti će zadovoljeni i oduševljeni glazbenom trance vožnjom lokalnog DJ-a i performera Mirka Štimca kroz njegov novonastali trance projekt Cyberpunk. Mirko Štimac rođen je 2.2.1990. u Slav. Brodu te se s trance glazbom susreće već 1998. Godinama nakon toga posjećuje razne trance festivale te evente u klubovima diljem Europe upijajući sveukupan zvuk. DJ-ingom i produkcijom bavi se od 2008. Najviše utjecaja na njegov rad kao DJ-a i performera imaju Armin van Buuren, ATB, Above & Beyond, Aly&Fila, Cosmic Gate, Sean Tyas, Solarstone, Tiesto i mnogi drugi! Projekt Cyberpunk nastaje kao uvod i približavanje u sve rasprostranjeniji trance zvuk na ovim prostorima nadahnut popularnošću koju je ovaj žanr elektronske glazbe izgradio u Europi i na drugim kontinentima. Cyberpunk stil se može opisati kao euforičan, dinamičan i brz sa povremenim dozama techna i orijentalnih zvukova. Od progressive trance-a, tech-trance-a, uplifting trance-a pa sve do psy-a imate priliku doživjeti elektronsku glazbu u njenom najboljem ruhu.
Na samome kraju cijelog Sava Beach Partya, Mirko Štimac aka Cyberpunk će odraditi završnicu od 04:00 do 05:00. 
 
Linkovi na kojemu ga možete pronaći:
https://www.facebook.com/mirko.stimac
https://www.mixcloud.com/mirkostimac
 
★★★ Milos Stankic ★★★
 
Miloš Stankić je EDM DJ/producent iz Brčkog, Bosna i Hercegovina.
 
Jedan od prvih DJ-eva koji je donio moderni EDM zvuk u svoju državu, te ga mnogi smatraju i najpopularnijim DJ-em iz te branše u BiH. Omiljen je među mlađom populacijom, jer poslije njegovih nastupa nitko ne ostaje ravnodušan, zbog količine energije koju prenosi na publiku. Karijeru je počeo sa 16 godina u lokalnim klubovima. Upoznavši starije kolege, došao je u dodir sa softverima za glazbeno produciranje i reprodukciju glazbe te otkrio beskonačne mogućnosti ovog svijeta.
 
U njegovim setovima možete čuti uglavnom electro house, big room, ali također i trap. Live mash up-ovi su mu posebna specijalnost. Tokom svoje karijere nastupao je u mnogim klubovima i festivalima širom regije. Neki od njih su: Soundlovers Festival (SRB) Fresh Wave Festival (BIH) The Green Forest (HR), Pjena Fest Ugljevik (BiH), 051 Calling Festival (BiH), Summer Beach Festival Gradačac (BiH), EDM Maraton Depo Magacin (SRB), Brodolom Banja Luka (BiH), Adrenalin DJ Fest Jahorina (BIH), Fair Play Festival (BiH), Plastic (Beograd), DOT (Beograd), Parlament (Beograd), DFK (Banja Luka), Club Cube (Brčko), Old Times (Srbobran) Music Hall (Bijeljina)...
Također je nastupao sa imenima kao što su: Roger Sanchez, Cristian Varela, Joey Suki, Arsien Flame, Uto Karem, Tomcraft, Bang la Decks, Vanilaz, Robert Babicz, SevdahBaby, The Beatshakers, Marko Nastic, Dejan Milicevic, Mladen Tomic...
 
Linkovi na kojemu ga možete pronaći:
 
Soundcloud: https://soundcloud.com/milosstankic 
Mixcloud https://www.mixcloud.com/milos-stankic/ 
Web Page: http://www.milosstankic.com/
Facebook:https://www.facebook.com/milosstankic.fanpage/ 
Instagram: https://www.instagram.com/milos_stankic/
 
★Nagradne igre★
Ove godine KUM "Limes" odlučio je nagraditi neke od Vas. Na samom događaju biti će objavljeni detalji za svaku igru zasebno, te na vrijeme biti najavljeno kada počinje i završava, tako da se svi možete pripremiti. Budite brzi i u malo sreće osvojite neke nagrade koje će vam jednoga dana pobuditi uspomene sa 6. Sava Beach Party-a ili sami party učiniti još boljim! 
 
★Rezervacije stolova★
Uvjet za rezervaciju stola je minimalno 1 boca žešće. 
Rezervirati stol možete :
-pozivom na broj 099-760-5669
-slanjem poruke na profil Luka Klarić
-slanjem poruke na službenu stranicu Kreativne udruge mladih Limes
 
★Ostale informacije u vezi kampiranja, Light Show-a, Photoshooting, ponude na samom SBP slijedi uskoro! 

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta