Sedmodnevni kamp za mlade na Papuku prožet molitvom, radom i zabavom

U organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih, u Parku prirode Papuk, na lokaciji 'Duboka', održan je sedmodnevni Biskupijski kamp za mlade u kojemu je sudjelovalo 20-ak mladića i djevojaka s područja Požeške biskupije, ali i šire...

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 31.07.2021
Sedmodnevni kamp za mlade na Papuku prožet molitvom, radom i zabavom


Geslo kampa bilo je 'Hodite u ljubavi, kao što je i Krist', na tragu promišljanja o braku i obitelji prema poticajima Apostolske pobudnice Amoris laetitia.

Sedmodnevni boravak u kampu bio je je prožet molitvom, radom i zabavom, a vrhunac svakoga dana bilo je zajedničko euharistijsko slavlje. Uz voditelja vlč. Krunoslava Siroglavića, u kampu su sudjelovali i vlč. Matej Filipović i vlč. Marko Gerendaj koji su brinuli o molitvenim sadržajima te u osobnom razgovoru nastojali pomoći mladima pronaći odgovore u skladu s Božjim zakonima.

Boraveći u prirodi, podalje od rutine svakodnevice, mladi su imali priliku iskusiti zajedništvo u radu i molitvi, te tragati za Bogom zajednički i osobno i pronalaziti ga u suživotu s prirodom i drugim ljudima. 

Prenosimo ovu lijepu priču kroz video (https://www.youtube.com/watch?v=e6Lm__ITgM8) i fotografije koje je snimio vlč. Marijan Pavelić (vidi fotoalbum), u nadi da ćemo potaknuti još mladih da odluče doživjeti ovakav oblik druženja na jednom od kampova koji slijede... 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

83 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Prekoračenje radnog vremena ugostiteljskog objekta

U Slavonskom Brodu uhvaćena lažna liječnica iz Srbije, botoksirala je žene bez dozvole

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška