Savjetovanje i podrška osobama s problemima mentalnog zdravlja nova besplatna usluga Udruge "Vrapčići"

U siječnju 2021. godine u sklopu projekta "Podrška po mjeri korisnika" u Udruzi za unaprjeđenje mentalnog zdravlja „Vrapčići“ pokrenuta je nova usluga savjetovanja i pružanja psihosocijalne podrške osobama s problemima mentalnog zdravlja i njihovih obitelji.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.02.2021
Savjetovanje i podrška osobama s problemima mentalnog zdravlja nova besplatna usluga Udruge "Vrapčići"


 Usluge su namijenjene punoljetnim osobama s problemima mentalnog zdravlja i članovima njihovih obitelji s područja Brodsko-posavske županije, a provode se u domu korisnika.

Provoditelj usluge je Dijana Rac, psihologinja. Zainteresirani se mogu prijaviti na broj +385 91 532 23 33 ili na adresu elektroničke pošte josipa@udrugavrapcici.hr.

Projekt Podrška po mjeri korisnika (Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava broj UP.02.2.2.06.0260) provode Dom za odrasle osobe Vila Maria, Dom za odrasle osobe Ljeskovica, Dom za odrasle osobe Lobor – grad, Dom za odrasle osobe Motovun, Udruga za unaprjeđenje
mentalnog zdravlja „Vrapčići“ i Institut za razvoj tržišta rada. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 1. srpnja 2020. godine između Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Doma za odrasle osobe Vila Maria. Projekt vrijedan 1.467.567,42kn financiran je iz Europskog socijalnog fonda te je ukupna vrijednost projekta jednaka iznosu bespovratnih sredstava. Projekt traje 21 mjesec odnosno do 31. ožujka 2022. godine.

Zadnje vijesti

Brođani superiorno do finala

Rođen znameniti hrvatski paleontolog Dragutin Gorjanović-Kramberger

Minimalni poraz Marsonije na gostovanju u Ivankovu kod Bedema

FOTO GALERIJA

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću