Savjet mladih Brodsko-posavske županije održao okrugli stol "Reci NE drogi - izaberi život"

Jučer je Savjet mladih Brodsko-posavske županije održao okrugli stol "Reci NE drogi - izaberi život" na kojem su mladi imali priliku upoznati se s štetnostima i opasnostima ovisnosti o drogama i kako pomoći u suzbijanju istih.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.12.2019
Savjet mladih Brodsko-posavske županije održao okrugli stol "Reci NE drogi - izaberi život"
 Okrugli stol otvorio je predsjednik našeg Savjeta dr. sc. Josip Jagodar koji je pozdravio prisutne paneliste i predao riječ moderatorici Matei Popadić, potpredsjednici Odbora za kulturu i sport županijskog Savjeta.

"Posebno zahvaljujemo našim panelistima: doc. dr. sc. Anti Cvitkoviću, ravnatelju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo BPŽ, dr. med. Senki Gabud Gjurčević, voditeljici Službe za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo BPŽ, Mirjani Matanović, ravnateljici Crvenog križa Slavonski Brod i Dubravku Križanoviću, policijskom službeniku Službe kriminalističke policije Policijske uprave BPŽ koji su odlično prenijeli svoje znanje mladima, a posebice mladima koji su aktivno sudjelovali pitanjima i usmjeravali dio rasprave. Posebna zahvala saborskoj zastupnici Ljubici Maksimčuk koja je posjetila i poslušala raspravu ovog okruglog stola", kažu u županijskom Savjetu mladih.

 

Zadnje vijesti

Zadovoljavajuća polusezona kuglača Broda

Godišnjica Franje Kneževića

Nogometaši Slavije s 1:0 bolji od Marsonije

FOTO GALERIJA

Premijer Plenković u Đuri Đakoviću: Imamo povjerenja u novu upravu

Trenkovci domaćini Seminara međimurskih plesova

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a