Sava Beach Party festival predstavlja svoje prve promo partye...

Sava Beach Party festival u Slavonskom Kobašu zasigurno je jedna od top zabavno-glazbenih tema na području Brodsko-Posavske županije. Organizatori, članovi Kreativne udruge mladih „Limes“ pokazuju kako su dorasli organiziranju kvalitetnih i uspješnih događaja. Oko kobaškog Sava Beach Party festivala sve se više priča, a festival polako doseže razine drugih većih festivala. Ove godine počinje 13. srpnja već u 12:00 sati, od kada će posjetitelji moći uživati u raznim sadržajima...

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.05.2019
Sava Beach Party festival predstavlja svoje prve promo partye...
 Prethodnih godina na Sava Beach Party festivalu uz koktele ste mogli dobiti i svjetleće narukvice koje su uz light show osvijetlile plesni podij. No, ove godine Kobašani su odlučili ponudiit nešto više - Glow boje za lice.  U suradnji s poduzećem Art Light iz Slavonskog Broda, s kojima surađuju već dvije godine zaredom, postignut je dogovor da uz svu rasvjetnu opremu dobiju i UV reflektore koji će uz pomoć glow boja napraviti najveći glow party u cijeloj Slavoniji.

Tube Glow boje moći ćete nabaviti na Glow štandu u sklopu festivala.  Kako bi efekti bili što izražajniji i zanimljiviji, UV reflektori neće cijelo vrijeme biti uključeni nego će se uključivati svakih 30 minuta na 10 do 20 sekundi uz naravno najbolje dropove koje će vam pripremiti ovogodišnji DJ-evi. Prvo paljenje UV reflektora predviđa se već u 22 sata.

Mladi Kobašani pridaju puno pažnje promociji fesitvala po cijeloj županiji, te su tako uz festival odlučili organizirati čak tri promo partya pod nazivom Sava Beach Promo Party. Kako bi svaki od tih promo partya bili u rangu s atmosferom koja vlada na festivalu, promo partyji će se održati na  tri različite lokacije.

Prva lokacija je caffe bar disco cluba Alfa u Slavonskom Brodu, druga pak  caffe bar disco club Prohibition također u Slavonskom Brodu, a treća lokacija je caffe bar Amaretto u Oriovcu. 

Prvi Sava Beach Promo Partya održat će se 25.svibnja u Alfi (Slavonski Brod), drugi 8. lipnja u Amarettu (Oriovac) a treći  15. lipnja u Prohibitionu (Slavonski Brod). Na promo partyijima svi posjetitelji će moći sudjelovati u različitim nagradnim igrama i moći osvojiti nagrade kao što su Sava Beach Party majice, Glow tokene, koktel tokene te druge vrijedne nagrade.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Na autocesti Beograd - Zagreb kod Slavonskog Broda pušten je u rad Motel

Potvrđena deveta osoba pozitivna na covid-19

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji