Sat i pol predivne poezije Zrinka Kapetanića

Dvorana novogradiškog hotela "Kralj Tomislav" u petak navečer bila je prepuna ljubitelja poezije i pisane riječi, gotovo stotinjak Novogradišćana uživalo je u stihovima pjesnika Zrinka Kapetanića (55) iz njegove najnovije, druge, zbirke pjesama "U šutnji pjevam".

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.02.2019
Sat i pol predivne poezije Zrinka Kapetanića


 Trideset o više godina Zrinko se uspješno bavi pisanjem poezije, a što je još zanimljivije riječ je o policijskom službeniku na dužnosti načelnika Policijske postaje Okučani ali ga priroda posla ne ometa da bude uspješan i u pisanju poezije. Nakon Zagreba i tamošnje Matice Hrvatske ovo je još jedna vrlo uspješna promocija Zrinkove zbirke "U šutnji pjevam" u izdanju Ogranka MH Nova Gradiška.

-U pisanju pjesama nalazim svoje "drugo ja", stvaram tako mirnoću za sebe i oko sebe, sažimajući svoje misli i osjećaje. Jako sam sretan što mogu promovirati svoju novu zbirku pjesama, hvala mojoj obitelji, prijateljima, kolegama s posla, novogradiškom ogranku MH i MH u Zagrebu, mojim velikim prijateljima pjesniku Enesu Kiševiću, glumcu Zvonku Novoselu, profesorici Vjekoslavi Bagarić-istaknuo je Zrinko, pratit će me oni, dodaje, nadam se i na promocijama "U šutnji pjevam" u Slavonskom Brodu, Županji, Vinkovcima...

-Ono što su svijetu zemlja, voda, zrak i sunce to je pjesniku, mom prijatelju, Zrinku poezija. Zrinko sanja dan kada će ljepota i dobrota pjesničke riječi postati zajedničko dobro svijeta. Molim svojega dragog i poštovanog kolegu Zrinka da to dijete koje ima u sebi čuva od svijeta, ali ne i od sebe i poezije-kazao je u prigodi novogradiške promocije pjesnik Enes Kišević.

Zadnje vijesti

Građani, čuvajte se prijevara putem interneta!

Policajci ga uhvatili na "djelu"

Uvjerljiva pobjeda Broda protiv Slavije

VIJESTI

49-godišnjak pronašao oglas koji je nudila tvrtka iz Švedske

Građani, čuvajte se prijevara putem interneta!

FOTO GALERIJA

FOTO - Mate Bulić oduševio Sibinjce i njihove goste!

FOTO Pokladno jahanje u Kupini okupilo 40-ak jahača

Dovršetkom radova na Maslačku energetski su obnovljeni svi dječji vrtići u Slavonskom Brodu

Šest medalja za Astru - Odličan početak nove sezone

Bez velikih iznenađenje u izboru najboljih sportaša županije