Sat i pol predivne poezije Zrinka Kapetanića

Dvorana novogradiškog hotela "Kralj Tomislav" u petak navečer bila je prepuna ljubitelja poezije i pisane riječi, gotovo stotinjak Novogradišćana uživalo je u stihovima pjesnika Zrinka Kapetanića (55) iz njegove najnovije, druge, zbirke pjesama "U šutnji pjevam".

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.02.2019
Sat i pol predivne poezije Zrinka Kapetanića


 Trideset o više godina Zrinko se uspješno bavi pisanjem poezije, a što je još zanimljivije riječ je o policijskom službeniku na dužnosti načelnika Policijske postaje Okučani ali ga priroda posla ne ometa da bude uspješan i u pisanju poezije. Nakon Zagreba i tamošnje Matice Hrvatske ovo je još jedna vrlo uspješna promocija Zrinkove zbirke "U šutnji pjevam" u izdanju Ogranka MH Nova Gradiška.

-U pisanju pjesama nalazim svoje "drugo ja", stvaram tako mirnoću za sebe i oko sebe, sažimajući svoje misli i osjećaje. Jako sam sretan što mogu promovirati svoju novu zbirku pjesama, hvala mojoj obitelji, prijateljima, kolegama s posla, novogradiškom ogranku MH i MH u Zagrebu, mojim velikim prijateljima pjesniku Enesu Kiševiću, glumcu Zvonku Novoselu, profesorici Vjekoslavi Bagarić-istaknuo je Zrinko, pratit će me oni, dodaje, nadam se i na promocijama "U šutnji pjevam" u Slavonskom Brodu, Županji, Vinkovcima...

-Ono što su svijetu zemlja, voda, zrak i sunce to je pjesniku, mom prijatelju, Zrinku poezija. Zrinko sanja dan kada će ljepota i dobrota pjesničke riječi postati zajedničko dobro svijeta. Molim svojega dragog i poštovanog kolegu Zrinka da to dijete koje ima u sebi čuva od svijeta, ali ne i od sebe i poezije-kazao je u prigodi novogradiške promocije pjesnik Enes Kišević.

Zadnje vijesti

Potpisan Sporazum o suradnji s BPŽ na projektu razvoja širokopojasnog pristupa

Misa posvete ulja i susret svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije

Uskrsne dekoracije i ove godine uljepšale Grad Slavonski Brod

VIJESTI

Sufinanciranje od strane fondova Europske unije

Potpisan Sporazum o suradnji s BPŽ na projektu razvoja širokopojasnog pristupa

SPORT

RK Brod – reprezentacija Slavonije i Baranje 33:37

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

FOTO GALERIJA

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa

Sjajni nastup Mazatora na 100 milja Istre

Spomen na utamničene svećenike u Staroj Gradiški