Samo trojica natjecatelja Marsonije donijeli zlatnu i srebrenu medalju

Natjecatelji Kajak kanu kluba “Marsonia” uspješno su danas branili boje našega grada na već tradicionalnoj, dvadeset i petoj po redu, Međunarodnoj kajakaškoj regati Bezdan.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 05.04.2014
Regata je u organizaciji Kajakaškog kluba Bezdan održana na kanalu u Bezdanu, Republika Srbija. Po programu kajakaške regate Bezdan održana su natjecanja u kategorijama mini kajaka, pionira, pionirki, kadeta, kadetkinja, juniora, seniora i seniorki. 
 
“Naš Klub, u sastavu od svega troje natjecatelja u kadetskoj dobi (ostali natjecatelji sutra putuju na Državno prvenstvo u maratonu u Zagreb), pod vodstvom trenera Ivana Krajine, odazvao se pozivu prijateljskog Kluba iz Bezdana i u više nego jakoj konkurenciji mnogobrojnih predstavnika 30 kajakaških klubova iz Hrvatske, Srbije i Mađarske polučio izvrstan rezultat”, rekao je Ivan Stipić i KKK Marsonia.
 
Sva trojica natjecatelja Marsonije nastupila su u kategoriji “pionira“ odnosno kadeta do 14 godina starosti u disciplini K-1. Alen Nezić izborio je prvo mjesto i zlatnu medalju. Alen Durak, u neposrednom slijedu za imenjakom, izborio je drugo mjesto i srebrenu medalju, a nešto mlađi natjecatelj, Dominik Princip, u jakoj konkurenciji vratio se u Brod s osvojenim, izvrsnim 5. mjestom.
 
Uz kajakaše Kajak kanu kluba “Marsonia“, na Bezdanskoj regati natjecala se i kajakaška ekipa Kajak kanu kluba “Olimpik“.

Zadnje vijesti

Oprezno prilikom spaljivanja korova

Obavijest građanima o uručenju gotovih isprava

Donesena Odluka o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja epidemije bolesti Covid-19

FOTO GALERIJA

Rekonstrukcija ceste u ulici Tadije Smičiklasa u Slavonskom Brodu - maštoviti izvođač, neodgovorni nadzor, nezainteresirani investitor

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a