Rotary klub ponovno nagrađuje izvrsnost

Rotary klub objavio listu nagrađenih studenata i učenika kroz projekt "Izvrsnost je in" te najavio balet Orašar 28. prosinca

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.12.2018


 Blagdanskim glazbeno-scenskim događanjima u Slavonskom Brodu pridružit će se i onaj posljednji u nizu koji se događa između Božića i Nove Godine. To je novogodišnji koncert Rotary kluba. Ove godine bit će to posebna poslastica za ljubitelje baleta. Ovoga puta na daske KKD dovode "Orašar". Najizvođeniji bijeli balet u božićno vrijeme. Izvest će ga članovi osječkog HNK, a u programu će uživati samo oni koji su svoje ulaznice davno rezervirali.

Da je izvrsnost "in" u Rotary klubu prepoznali su još prije 10 godina. Naime toliko dugo provode svoju akciju nagrađivanja izvrsnosti studenata i učenika srednjih škola. Odbor za nagrađivanje u sklopu natječaja "Izvrsnost je in" koji je objavljen prije više od mjesec dana, izabrao je najbolje od prijavljenih. 4 studenta te 4 učenika brodskih srednjih škola.

Rotaryijanci, kažu, ovim projektom žele pokazati da prepoznaju trud mladih te da znanje i rad na sebi nije tek izgubljeno vrijeme. Osim toga, njihov je to prilog poticanju mladih da osim europsko razvijaju i hrvatsko gospodarstvo. 

Inače prvi brodski Rotary klub osnovan je davne 1935. godine, a nakon dugogodišnjeg je prekida ponovno osnovan 2018. godine. Dio je svjetske Rotary grupacije, djeluju globalno. No i lokalno. 

Novogodišnji koncerti Rotarijanaca sada su već tradicija i Brođani od njega uvijek puno očekuju. Matija Dedić i Zoran Predin, opera "Šišmiš", Massimo, požeški Big band samo su neki od naslova u kojima je domaća publika uživala uoči novogodišnjih blagdana. 

 

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD