Rotary klub ponovno nagrađuje izvrsnost

Rotary klub objavio listu nagrađenih studenata i učenika kroz projekt "Izvrsnost je in" te najavio balet Orašar 28. prosinca

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.12.2018


 Blagdanskim glazbeno-scenskim događanjima u Slavonskom Brodu pridružit će se i onaj posljednji u nizu koji se događa između Božića i Nove Godine. To je novogodišnji koncert Rotary kluba. Ove godine bit će to posebna poslastica za ljubitelje baleta. Ovoga puta na daske KKD dovode "Orašar". Najizvođeniji bijeli balet u božićno vrijeme. Izvest će ga članovi osječkog HNK, a u programu će uživati samo oni koji su svoje ulaznice davno rezervirali.

Da je izvrsnost "in" u Rotary klubu prepoznali su još prije 10 godina. Naime toliko dugo provode svoju akciju nagrađivanja izvrsnosti studenata i učenika srednjih škola. Odbor za nagrađivanje u sklopu natječaja "Izvrsnost je in" koji je objavljen prije više od mjesec dana, izabrao je najbolje od prijavljenih. 4 studenta te 4 učenika brodskih srednjih škola.

Rotaryijanci, kažu, ovim projektom žele pokazati da prepoznaju trud mladih te da znanje i rad na sebi nije tek izgubljeno vrijeme. Osim toga, njihov je to prilog poticanju mladih da osim europsko razvijaju i hrvatsko gospodarstvo. 

Inače prvi brodski Rotary klub osnovan je davne 1935. godine, a nakon dugogodišnjeg je prekida ponovno osnovan 2018. godine. Dio je svjetske Rotary grupacije, djeluju globalno. No i lokalno. 

Novogodišnji koncerti Rotarijanaca sada su već tradicija i Brođani od njega uvijek puno očekuju. Matija Dedić i Zoran Predin, opera "Šišmiš", Massimo, požeški Big band samo su neki od naslova u kojima je domaća publika uživala uoči novogodišnjih blagdana. 

 

Zadnje vijesti

Održan 1. Ljetni dječji nogometni "Legen kup 2019"

Azil "Sretna šapica" udovoljava uvjetima propisanim za sklonište za životinje

I dalje se možete prijaviti za bespovratne potpore Brodsko-posavske županije za poduzetnike

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu