Rotary club odabrao 9 dobitnika Nagrade izvrsnosti

Objavljen popis dobitnika nagrada Natječaja "Izvrsnost je IN" 2015. godine

Autor: bportal | Datum objave: 10.12.2015


 Na temelju Pravilnika o ustrojavanju i djelovanju Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary cluba Slavonski Brod, a na prijedlog Odbora za nagrađivanje, Rotary club Slavonski Brod na svojoj sjednici održanoj 7.12.2015. donio je Odluku o dobitnicima nagrađenih učenika i studenata. Ove godine nagrađeno je ukupno 9 izvrsnih učenika s područja Brodsko-posavske županije od ukupno pristiglih ukupno 38 prijava.

Stipendiju odnosno nagradu od 3 tisuće kuna dobili su studenti, Ana-Marija Đaković, Ivan Kocić, Tamara Balaić i Marina Kladarić, dok su nagrade u visini od 2 tisuće kuna učenicima dobili Ivan Tečer, Iva Šimović i Domagoj Lovrić. Najbolja učenica koja je ostvarila rezultate u izvannastavnim aktivnostima je Edita Kolovrat koja je dobila 2.500,00 kuna. Izvanrednu nagradu za najboljeg učenika ili studenta, dobila je Jelena Opačak, također iznos od 2.500,00 kuna.

Sredstva za Fond za nagrađivanje izvrsnosti osigurana su kroz kupovinu karata za Novogodišnji koncert održan prošle godine u organizaciji RC Slavonski Brod. 

"Radujemo se što je inicijativa našeg kluba o nagrađivanju najboljih naišla na prihvaćanje javnosti, kako bi se prave vrijednosti prepoznale i vrijedne i nadarene pojedince ohrabrilo na njihovom putu", ističe predsjednik RC Slavonski Brod Ivan Krajinović.

Zadnje vijesti

U srednjim školama 96 mjesta za jesenski upisni rok

Ništa od sanacije Rafinerije nafte Brod

Pevec najavio otvaranje novog trgovačkog centra u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu

Zaljubljeni jedno u drugo i u Slavonski Brod, održali australsko vjenčanje kraj Save

Slavonski Brod ima prvake Hrvatske u košarci i malom nogometu

U tijeku radovi zamjene toplovoda u naseljma Slavonija I II