Rock Brod plovi 12 godina, kreacija i inspiracija mladosti i trajanja

Glazbene, izložbene pozornice, dvorana Centra mladih i drugi prostori bit će mjesta održavanja programa 12. po redu Memorijala "Ostat ću mlad-Krešo Blažević" 22. i 23. ožujka.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 20.03.2019


 -Dok drugi fantaziraju o bogatstvu i prevarama radi moći, u našem gradu Slavonskom Brodu zbiva se već 12 godina događaj koji povezuje ljude u ovom vremenu, između ovih i onih vremena u onom što je bilo dobro i vrijedno, povezuje ljude između generacija. Rock Brod plovi 12 godina u nastajanju, u kreaciji između ljudi ovoga grada i njihovoj inspiraciji mladosti i trajanja, pojedinačnog i zajedničkog svijeta, koji je Krešo Blažević uoblikovao za nas kao osoba i prijatelj, istaknuti je na presici Organizacijskog odbora Memorijala u utorak navečer u dvorani Centra mladih u Starčevićevoj ulici.

U dva dana bit će brojni i raznovrsni programi za sve, svakoga i sve uzraste. Tako će program Električne u subotu 23. ožujka biti u znaku brodskih bendova Plagijat, Curino Cvijeće, Dominik & Co., Republika, Brodsky Blues Band. Bit će i debata učenika slavonskobrodske Gimnazije M.Mesić i Gimnazije A.G.Matoš, u petak, 22.ožujka u maloj dvorani Salona Becić bit će izložba "Cvjetna raskoš", a na akustičnoj večeri u petak bit će recitacija i glazbe, od autorskih i pjesama Kreše Blaževića u aranžmanima brodskih glazbenika, Ad Astra, Quattro Fantastikus, Krila od Papira, Noire, Tin, Linda, Jaka, zatim Breza, Paja i Šef, The Likovi, Slaven Gojković, Brodsky Blues Band... Subota je rezervirana i za radionice, u Glazbenoj školi u 13 sati, druga kreativnog pisanja  u maloj dvorani Centra mladih.

Zadnje vijesti

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

Ivan, Josip i Kasijan na ''Virovitičkoj klavirijadi''

Brodske košarkašice odigrale prijateljske utakmice s gošćama iz Kine

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa