Rekreacijski centar Iv ekskluzivna destinacija za žene koje se žele osjećati lijepo, fit i zdravo

U ulici Karla Dieneša 14 u najstrožem centru grada Nove Gradiške već sedam godina najpoželjnija i najposjećenija destinacija za žene željne aktivnog uključenja u brojne i vrhunske vježbališne i rekreativne aktivnosti je Rekreacijski centar Iv.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 31.08.2018


 "Centar je namijenjen isključivo ženama, da žene imaju svoju privatnost i slobodu bez muških pogleda tako na trening mogu doći neopterećene izgledom i bez šminke. Jer dolaze nam djevojčice i žene, od pubertetske dobi do onih zrelijih, imamo klijentica i u sedamdesetima", rekla nam je Ivana Žulj Terzić, vlasnica Rekreacijskog centra Iv koji također ima i teretanu isključivo za žene.

U Rekracijskom centru Iv ponuda rekreativnih i vježbališnih programa za žene je doista raznovrsna i vrhunska, teretana je opremljena s vrhunskim spravama za poboljšanje i održavanje općeg zdravstvenog stanja, opremljena je i sa kardio spravama koje su ženama najinteresantnije stoga što najbolje potiču gubljenje viška masnoće, pomoću kardio sprava najčešće i najbrže dođu do vitke figure i onda tu vitku figuru uokvire sa spravama za utezanje, spravama sa utezima, i dr. Na raspolaganju je čak 40-ak vrhunskih sprava za vježbanje, tu su i vibro power plate koje su odlične za razgradnju masnih stanica a koje služe za opuštanje nakon treninga. U Rekreacijskom centru Iv od starta su nastojali i uspjeli u svakom pogledu da se žene u prostorima Centra osjećaju ugodno i posve opušteno.

Rekreacijski centar Iv u Dieneševoj 14 u Novoj Gradiški, jednostavno rečeno, ekskluzivno je i vrhunski opremljen prostor koji na idealan način spaja pojam ljepote i sjajnog fit osjećaja, to je s istančanim šarmom opremljena  i uređena ženska oaza, prostor ne samo za vježbanje nego i otklanjanje svakog oblika negativne energije i definiranja ljepote ženskog tijela, za druženje žena tijekom i nakon treninga.

Rekreacijski centar svojim programima prilagođen je ženama bez obzira na godine, svakoj ženi koja ondje poželi vježbati sa stručne strane pristupa se individualno, svaka žena radi po zasebnom programu ovisno o godinama, potrebama i fizičkim mogućnostima. Od osnutka do danas Rekreacijski centar Iv ustraje na pristupačnosti da su svaka žena ako to želi odvojiti sat vremena dnevno za svoje zdravlje, to je najbolja prevencija za mnoge zdravstvene probleme i da neusporedivo kvalitetnije živi. Svaka članica dobit će i poseban plan prehrane namijenjen upravo njima.

"U zadnje vrijeme dolaze nam najviše žene koje imaju određene zdravstvene probleme dok su prije dolazile iz estetskih razloga kako bi popravile fizički izgled, sada je to više radi zdravlja. Većinom je to radi bolova u leđima, oporavka nakon neke operacije i rehabilitacije, sve po preporuci liječnika", otkriva nam Ivana.

Ženama dok borave u Centru, a to je jako važno, zajamčena je privatnost. I, nije posrijedi samo vježbanje na spravama u teretani, žene u novogradiškom Rekreacijskom centru Iv mogu se aktivno uključiti u programe zumba fitnessa, fat burna, new body i fit mix treninga, pilatesa i yoge te fitness grupa za umirovljenice koji se održavaju tri puta tjedno u popodnevnim satima uz stručnu trenericu, a na raspolaganju su i vrhunski solariji.

Rekreacijski centar Iv ženama je na raspolaganju svaki dan, od ponedjeljka do petka od 9 do 22 sata, subotom i nedjeljom od 17 do 21 sat. A, cijena korištenja rekreativnih programa je ne samo pristupačna već i prava sitnica. Vježbanje u teretani stoji samo 150 kuna na mjesec, vježbati se se može neograničeno, Centar ima i vlastiti besplatni parking.

O svemu što Rekreacijski centar Iv omogućava ženama željnima zdravog načina i pristupa životu osim na adresi u Dienešovoj 14 mogu saznati i na telefon 099 420 2202 te na službenoj Facebook stranici.

Zadnje vijesti

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Prevaren prilikom prodaje ruksaka

VIJESTI

Manje oružja, manje tragedija

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Pogled iza kamere na snimanju spota Mateja Matijevića za srpske zvijezde u Beogradu

FOTO GALERIJA

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji