Rasprodane sve ulaznice za Vlak iz davnina

Ovogodišnji program manifestacije „ U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“ obogaćen je dodatnim sadržajima koji su oplemenili kulturnu i turističku ponudu grada.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.04.2019
Rasprodane sve ulaznice za Vlak iz davnina


  Tako  u Ivanin grad ovog vikenda po prvi puta vozi Vlak iz davnina u kojem će se mališani i njihovi roditelji moći družiti s likovima iz najpoznatije spisateljičine bajke “Priče iz davnina”, sudjelovati u kreiranju najljepših priča i u brojnim kreativnim radionicama te uživati u izvedbama etno benda. O velikom interesu za ovim novim sadržajem tradicionalne gradske manifestacije dovoljno govori da su sve ulaznice za Vlak iz davnina rasprodane.

Cjelokupni program, pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, provodi kreativni tim na čelu sa svjetski poznatom umjetnicom Helenom Bulaja Madunić, Laboratorijem Zabave te u suradnji Hrvatskim željeznicama. Pripovjedno putovanje „U svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić“ započinje ovu subotu, 6. travnja 2019. prikazivanjem animiranih filmova nastalih prema djelima spisateljice Ivane Brlić Mažuranić u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. Na dan otvorenje Dječje manifestacije, 7. travnja, Malik Tintilinić, Domaći, Palunko, Potjeh, Stribor i ostala ekipa iz “Priča iz davnina” kreću vlakom iz Zagreba put Slavonskog Broda, prikupljajući posjetitelje duž cijelog puta.

Uz brojne druge sadržaje u sklopu ovogodišnjeg programa, po dolasku u Slavonski Brod posjetitelji će moći uživati i u Pikniku iz davnina uz Ivanine pričaonice i kreativne fotkaonice, te u koncertu etno benda „Balkalar“ u brodskoj Tvrđavi. Svečano otvorenje manifestacije „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“ održat će se u nedjelju 7. travnja 2019. u 16.00 sati na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić. 

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD