Raspisan natječaj za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Slavonski Brod

Raspisuje se natječaj za nagrađivanje izvrsnosti "Izvrsnost je IN" za dodjelu osam nagrada u ukupnom iznosu od 20.500 kuna.

Autor: bportal | Datum objave: 15.10.2015


 Pravo na sudjelovanje na natječaju i pravo na nagradu imaju učenici srednjih škola i studenti preddiplomskih i diplomskih studija, koji su u protekloj školskoj/akademskoj 2014./2015. godini postigli izvrstan uspjeh. Mogu se natjecati svi učenici i studenti polaznici obrazovnih ustanova čije je sjedište u gradu Slavonskom Brodu, kao i kandidati koji imaju trajno mjesto boravišta u Brodsko-posavskoj županiji dulje od dvije godine, ili koji su rođeni i živjeli dulje od 10 godina na području bivše općine Slavonski Brod, a pohađaju bilo koji studij u Hrvatskoj ili svijetu. Svaka osoba može dobiti samo jedanput nagradu iste kategorije. Članovi obitelji članova Rotary kluba Slavonski Brod ne mogu biti kandidati za nagrade.

Izbor kandidata po pojedinim kategorijama nagrada provest će se prema Pravilniku o ustrojavanju i djelovanju Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Slavonski Brod.

Nagrade se dodjeljuju po kategorijama, 4 nagrade za najboljeg studenta u iznosu od 3.000 kuna, 3 nagrade za najboljeg učenika srednje škole u iznosu od 2.000 kuna, 1 nagrada za najboljeg učenika ili studenta za rezultate u izvannastavnim aktivnostima (sport, kultura, umjetnost...) u iznosu od 2.500 kuna.

Rok za podnošenje molbi za dodjelu nagrada je 15.11.2015. godine.

Više informacija na linku OVDJE.

 

Zadnje vijesti

Fond za zaštitu okoliša građanima osigurao 20 milijuna kuna za proizvodnju energije na krovovima kuća

Oriovački hUMOhod 29. rujna

Uspješan vikend za Brođane u Karlovcu

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu