Rad u limenim kontejnerima bez struje, vode i grijanja odlazi u povijest - Olimpikovci započeli pripreme za novu sezonu

U ponedjeljak 14.10. kajakašice i kajakaši Olimpika su službeno započeli pripreme za novu kajakašku sezonu. Biti će i ovo prva zima u novim klupskim prostorijama, rad u limenim kontejnerima bez struje, vode i grijanja odlazi u povijest.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.10.2019
Rad u limenim kontejnerima bez struje, vode i grijanja odlazi u povijest - Olimpikovci započeli pripreme za novu sezonu
 Nakon izuzetno uspješne 2018/2019., ciljevi ostaju isti i za 2019/2020. sezonu.

Naime osnovni cilj će biti daljnje praćenje i podrška članovima kluba koji su u reprezentaciji Hrvatske te svakako obrana naslova prvaka Hrvatske u svim kategorijama čime bi napravili niz od 5 uzastopnih naslova (4 do sada).

Ekipa je ostala na okupu, a pojačana za 7 novih članova koji su iz vlastite škole kajaka priključeni radu kluba: Nika Raguž, Gabrijel Buhač, Lara Nenadović, Barbara Vučković, Anja i Magdalena Bunčić i Željko Blažić.

Antuna Novakovića i potencijalno Marka Lipovca očekuju dodatne kontinentalne kvalifikacije za olimpijske igre. Kvalifikacije će biti održane u svibnju u Češkoj Republici (Račice), a dva prvoplasirana iz svake discipline će ostvariti olimpijsku normu. Izuzetno zahtjevni kriteriji, ali ne i nemogući.

Prvo okupljanje reprezentacije će biti u Metkoviću početkom studenog, a na kojima će sudjelovati i naši članovi: Antun Novaković, Antonela Orkić, Leona Pavlešin, Luka Lipovac te glavni trener kluba i pomoćni trener reprezentacije Miroslav Lipovac.

Ostali članovi kluba će kompletne pripreme do početka sezone odraditi u Slavonskom Brodu na više lokacija: rijeka Sava - veslački treninzi, savski nasip i Brodsko Vinogorje - treninzi trčanja, klupska teretana te gradski bazeni gdje će se raditi treninzi plivanja. Sa sportašima će raditi treneri Miroslav Lipovac, Vedran Božić i Marko Lipovac te pomoćnici Zlatko Stanić i Dunja Lipovac.

Zadnje vijesti

Jedna novooboljela osoba u Brodsko-posavskoj županiji, bliski kontakt već ranije zaražene osobe

Uskrsna poruka biskupa Hrvatske biskupske konferencije: “Braćo i sestre, ne prestanete moliti i vjerovati u snagu molitve!”

Mogu li se Slavonski Brod i 16 općina od Oriovca do Slavonskog Šamca udružiti u teritorijalnu cjelinu?

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji