Puno promjena u NK Tomici

Nogometaši Tomice imali su solidnu prošlogodišnju sezonu u kojoj su završili u sredini prvenstvene ljestvice. Tijekom ovog ljeta promijenili su igrački kadar u kojem je ostalo malo igrača iz prošle sezone. Klub je dobio novog predsjednika te novog trenera, dok je prošli vikend uspješno odrađena utakmica u pretkolu Županijskog kupa.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 17.08.2018
Puno promjena u NK Tomici


U prošloj sezoni je za nogometaše Tomice puno bolji bio prvi dio prvenstva u kojem ih je vodio trener Željko Tadijanović. Prošla jesen za Tomičane je bila vrlo uspješna te su bili hit polusezone. Mnoge su svojim igrama ugodno iznenadili , a onda je došao nastavak u kojem su ostali bez nekoliko igrača, dok je otišao i trener Tadijanović. Uslijedili su slabi rezultati koji im nisu ugrozili plasman u sredini prvenstvene ljestvice.

Nakon prošle sezone  klub je ovog ljeta doživio velike promjene u svim strukturama. Za novog predsjednika izabran je Ivan Pupić koji je složio novu upravu. Ona je iz Zdenaca dovela novog trenera Zlatka Vrkljana koji je u pripreme krenuo 18. srpnja te na popisu ima 20 igrača. Upravo je igrački kadar doživio velike promjene te je u njemu ostalo 7 igrača, dok ih je 10 novih.

Do sada su nogometaši Tomice nastupili na memorijalnim turnirima u Trnjanima i na Budainci. Prvo su u Trnjanima s 3:0 poraženi od Slavonca iz Bukovlja, da bi za 3. mjesto s 3:1 bili bolji od Omladinca iz Starog Topolja. Na Budainci su prvo s 10:0 nadigrali Vinogorac, a onda su u finalu s 3:0 poraženi od domaće Budainka Kolonije. Posljednja provjera bila im je ujedno i prva službena utakmica u novoj sezoni, a to je bilo pretkolo kupa i u njemu su s 5:2 na domaćem terenu pobijedili Zdenac iz Brodskih Zdenaca. U tom susretu su golove za Tomicu postigli: Goran Tripić, Ante Gojević, Tomislav Jerković, Matej Opačak i Hrvoje Berić.

Prema tome ovo ljeto su od igrača u Tomicu došli: Fabijan Križanović, Mario Luketić, Josip Hauska, Ivan Stanić, Matej Lovrić, Damir Mijić, Matej Opačak, Goran Tripić, Mario Jagar, Tomislav Jerković, dok su tu i povratnici u klub: Zoran Kovačević, Ivan Prce i Dominik Basara. U Tomici imaju i vrlo dobre uvjete za rad.

Ovaj vikend počinje nova nogometna sezona za županijske drugoligaše u skupinama centar i istok. Tako 1. kolo nogometaše Tomice ove nedjelje, 19. kolovoza od 17,30 vodi na gostovanje u Bebrinu kod BONK-a koji je u prošloj sezoni prvenstvo završio na 4. mjestu.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Napreduje izgradnja vrtića u Kažotićevoj

Raspisan Javni natječaj za odabir kandidata za pričuvnog policijskog službenika

Radnicima Đure Đakovića isplaćene plaće za rujan, prekida se štrajk

SPORT

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata BPŽ

Na Klasijama održan 21. Memorijalni malonogometni turnir

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

FOTO GALERIJA

Održana večer Vojvođanskih Hrvata

Tehnička škola predstavila projekt "Slavonika 5.0" vrijedan 80 milijuna kuna

Uz blagdan Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

Osnovna škola iz Oriovca prvi put partner u dvogodišnjem međunarodnom KA2 projektu

Održano četvrto slavonskobrodsko maketarsko natjecanje "Festung kup"