Puno promjena u NK Tomici

Nogometaši Tomice imali su solidnu prošlogodišnju sezonu u kojoj su završili u sredini prvenstvene ljestvice. Tijekom ovog ljeta promijenili su igrački kadar u kojem je ostalo malo igrača iz prošle sezone. Klub je dobio novog predsjednika te novog trenera, dok je prošli vikend uspješno odrađena utakmica u pretkolu Županijskog kupa.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 17.08.2018
Puno promjena u NK Tomici
U prošloj sezoni je za nogometaše Tomice puno bolji bio prvi dio prvenstva u kojem ih je vodio trener Željko Tadijanović. Prošla jesen za Tomičane je bila vrlo uspješna te su bili hit polusezone. Mnoge su svojim igrama ugodno iznenadili , a onda je došao nastavak u kojem su ostali bez nekoliko igrača, dok je otišao i trener Tadijanović. Uslijedili su slabi rezultati koji im nisu ugrozili plasman u sredini prvenstvene ljestvice.

Nakon prošle sezone  klub je ovog ljeta doživio velike promjene u svim strukturama. Za novog predsjednika izabran je Ivan Pupić koji je složio novu upravu. Ona je iz Zdenaca dovela novog trenera Zlatka Vrkljana koji je u pripreme krenuo 18. srpnja te na popisu ima 20 igrača. Upravo je igrački kadar doživio velike promjene te je u njemu ostalo 7 igrača, dok ih je 10 novih.

Do sada su nogometaši Tomice nastupili na memorijalnim turnirima u Trnjanima i na Budainci. Prvo su u Trnjanima s 3:0 poraženi od Slavonca iz Bukovlja, da bi za 3. mjesto s 3:1 bili bolji od Omladinca iz Starog Topolja. Na Budainci su prvo s 10:0 nadigrali Vinogorac, a onda su u finalu s 3:0 poraženi od domaće Budainka Kolonije. Posljednja provjera bila im je ujedno i prva službena utakmica u novoj sezoni, a to je bilo pretkolo kupa i u njemu su s 5:2 na domaćem terenu pobijedili Zdenac iz Brodskih Zdenaca. U tom susretu su golove za Tomicu postigli: Goran Tripić, Ante Gojević, Tomislav Jerković, Matej Opačak i Hrvoje Berić.

Prema tome ovo ljeto su od igrača u Tomicu došli: Fabijan Križanović, Mario Luketić, Josip Hauska, Ivan Stanić, Matej Lovrić, Damir Mijić, Matej Opačak, Goran Tripić, Mario Jagar, Tomislav Jerković, dok su tu i povratnici u klub: Zoran Kovačević, Ivan Prce i Dominik Basara. U Tomici imaju i vrlo dobre uvjete za rad.

Ovaj vikend počinje nova nogometna sezona za županijske drugoligaše u skupinama centar i istok. Tako 1. kolo nogometaše Tomice ove nedjelje, 19. kolovoza od 17,30 vodi na gostovanje u Bebrinu kod BONK-a koji je u prošloj sezoni prvenstvo završio na 4. mjestu.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Opačak-Bilić: Građani su pokazali da ne žele promjene

Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

Prvi rezutati DIP-a: HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika