Puno promjena ove zime u Slavoncu iz Gornje Bebrine

Među 14 klubova u natjecanju skupine istok Prve Županijske lige nogometaši Slavonca iz Gornje Bebrine nalaze se u sigurnoj sredini prvenstvene ljestvice na 9. mjestu.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 06.03.2021


 Nemaju veliki zaostatak za 4. mjestom na kojem je Podcrkavlje u koje im je ove zime otišao dosadašnji trener Tadijanović kojeg je naslijedio Galetić. Uz novog trenera u Gornjoj Bebrini nakon dugog niza godina vratili su svog iskusnog igrača Đurkovića koji će za Slavonac biti veliko pojačanje.

U Slavoncu iz Gornje Bebrine mogu biti zadovoljni s jesenskom polusezonom u kojoj su od 13 utakmica zabilježili 6 pobjeda i isto toliko poraza te imaju jednu neodlučenu. Baš je utakmica posljednjeg kola protiv Tomice tzv. kiks iz razloga što je to jedini susret u kojem Slavonac nije došao do pobjede na domaćem terenu na kojem je i bez poraza. Momčad je vodio Željko Tadijanović koji je u kadru imao 18 igrača među kojima su najviše nastupa imali: Ivan Radić, Antun Đamić, Domagoj Danković i Mario Radić, dok je najbolji klupski strijelac Tomislav Birtić.

U međuvremenu je ove zime iz kluba otišao trener Tadijanović koji je dobio ponudu iz Podcrkavlja, dok je on sastav iz Gornje Bebrine iz Treće prvo uveo u Drugu i onda iz Druge u Prvu Županijsku ligu. Nakon njega došlo je do promjene u upravi kluba, pa je tako od prošlog mjeseca na funkciji predsjednika Darko Novoselović. Naravno da nova uprava ima i svoje planove i ambicije koji su vezani više za uvjete rada i normalno funkcioniranje kluba.

Nova uprava morala je pronaći novog trenera i pronašla ga je u Sibinju u Zoranu Galetiću. On je prošle jeseni vodio Zvonimir iz Donje Vrbe, dok je već 20 godina nogometni trener, a 15 godina vodi seniorske ekipe. Osim što je 3 puta radio u rodnom Sibinju, isto toliko puta bio je u Omladincu iz Gornje Vrbe, dok je još vodio: Željezničar, Slavonac iz Bukovlau, Slobodnicu i Svačić Starog Slatinika. 

S pripremama je Galetić krenuo 2. veljače, dok na treninzima ima oko 12 igrača. Ove zime otišli su Zvonimir Sulić u Gromačnik i Filip Breznik u Sibinj, dok su došli: Matej Lovrić iz Mladosti Bicko Selo, Antonio Musa iz Budainka Kolonije, Ivan Musa iz Save Svilaj i kao najveće pojačanje iskusni Tomislav Đurković koji se tako nakon 20 godina vratio u matični klub iz Gornje Bebrine. Đurković je bio u Zadrugaru iz Oprisavaca, dok je samo na kratko na jednu polusezonu i to 2008. godine bio u Slavoncu, da bi se nakon toga vratio u Oprisavce.

Do sada je Slavonac iz Gornje Bebrine odigrao 3 trening utakmice. Na svom su terenu s 2:1 bili bolji od Mladosti iz Donje Bebrine, dok su s 1:0 poraženi od Zadrugara iz Oprisavaca. U gostima su s 2:1 pobijedili Slaven u Trnjanima, dok za ovaj vikend traže protivnika.

Zadnje vijesti

Copernicus: Pomoć alergičarima kako počinje sezona peludi

"Ograničite slavlja svete Krizme i Prve pričesti na najužu obitelj i kumove!"

21 nova pozitivna osoba u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO GALERIJA

Slavonski salaši, rančevi i imanja za savršeno proljetno putovanje

Obilježena 29. obljetnica 103. brigade HVO Derventa

Nadograđuje se "Zlatni cekin" jedina ustanova za rehabilitaciju djece s teškoćama u regiji

Otvorena izložba povodom 100 godina metaloprerađivačke industrije u Slavonskom Brodu

Užasne scene kod Okučana: "Dio ljudi je ispao iz kamiona, ostale su prignječile teške role papira"