Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena

Večeras oko 19 sati u naselju Andrije Hebranga došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena, potvrdila je policija.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.01.2019
Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena


"U vezi događaja od sinoć, u Slavonskom Brodu, u naselju Andrije Hebrang, obavještavam vas, da je oko 18.55 sati, u pucnjavi iz vatrenog oružja ozlijeđen 43-godišnjak, kojemu je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Prema trenutnim informacijama muškarac je izvan životne opasnosti.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja kaznenog djela i rasvjetljavanju detalja ovog događaja."

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, u 19 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi u naselju Andrije Hebrang, u Slavonskom Brodu, javlja PU brodsko posavska.

Na mjesto događaja odmah je stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja pružili liječničku pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koju su potom prevezli na daljnje liječenje u bolnicu, u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici nastavljaju sa kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezane uz ovaj događaj.

Kako neslužbeno doznajemo, žrtva je dugogodišnji brodski ugoatitelj J. K., a pucnjava se dogodila u blizini ugostiteljskog objekta. Ranjen je u područje natkoljenice te je izvan životne opasnosti  Policija traga za počiniteljem koji se udaljio s mjesta pucnjave. Doznajemo i da je počinitelj otprije poznat policiji. 

Zadnje vijesti

Potpisan Sporazum o suradnji s BPŽ na projektu razvoja širokopojasnog pristupa

Misa posvete ulja i susret svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije

Uskrsne dekoracije i ove godine uljepšale Grad Slavonski Brod

VIJESTI

Sufinanciranje od strane fondova Europske unije

Potpisan Sporazum o suradnji s BPŽ na projektu razvoja širokopojasnog pristupa

SPORT

RK Brod – reprezentacija Slavonije i Baranje 33:37

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

FOTO GALERIJA

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa

Sjajni nastup Mazatora na 100 milja Istre

Spomen na utamničene svećenike u Staroj Gradiški