Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena

Večeras oko 19 sati u naselju Andrije Hebranga došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena, potvrdila je policija.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.01.2019
Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena


"U vezi događaja od sinoć, u Slavonskom Brodu, u naselju Andrije Hebrang, obavještavam vas, da je oko 18.55 sati, u pucnjavi iz vatrenog oružja ozlijeđen 43-godišnjak, kojemu je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Prema trenutnim informacijama muškarac je izvan životne opasnosti.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja kaznenog djela i rasvjetljavanju detalja ovog događaja."

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, u 19 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi u naselju Andrije Hebrang, u Slavonskom Brodu, javlja PU brodsko posavska.

Na mjesto događaja odmah je stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja pružili liječničku pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koju su potom prevezli na daljnje liječenje u bolnicu, u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici nastavljaju sa kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezane uz ovaj događaj.

Kako neslužbeno doznajemo, žrtva je dugogodišnji brodski ugoatitelj J. K., a pucnjava se dogodila u blizini ugostiteljskog objekta. Ranjen je u područje natkoljenice te je izvan životne opasnosti  Policija traga za počiniteljem koji se udaljio s mjesta pucnjave. Doznajemo i da je počinitelj otprije poznat policiji. 

Zadnje vijesti

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

Samo osam općina donijelo Programe za zakup poljoprivrednog zemljišta, tri nisu ni uputile zahtjev

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu