'Psujem samo zbog svog unuka Zebe'

YOUTUBE OBITELJ Daniel Tomić je izašao iz Big Brother kuće i vraća se na društvene mreže na kojima se hvali videima. Skečeve je snimao i s bakom Anicom, dok joj nisu zabranili.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.02.2018


- Cilj mi je bio ostati dva, tri tjedna i vidjeti kako to izgleda - kaže Zebo. U kući mu je, priznaje, najviše nedostajala djevojka Lorena te bi zbog nje i sam vrlo brzo napustio kuću. U realityju je bio najbolji s Orkyjem i Lucijom. - Njih dvoje su zaista posebni. S Lucijom možeš razgovarati o bilo čemu - prepričava youtuber. Proslavio se skečevima s bakom Anicom (75), koja u videima puno psuje, piše 24sata.

Baka se uvijek držala scenarija koji sam napisao. Inače u životu ne psuje, jedino ako je ja nagovorim. Danima sam radio scenarij, a baka ga se vjerno držala - prepričava Zebo. Kaže kako baka u početku nije željela psovati, ali je kasnije podlegla popularnosti.

- Kad su joj ljudi počeli prilaziti na ulici jer su je prepoznali, postala je popustljivija - kaže Zebo. Videoskečeve s bakom je zbog državnih institucija prestao snimati.

- U Centru za socijalni rad mislili su kako baka zarađuje preko YouTubea pa su joj zaprijetili da će joj, ako nastavi snimati, uzeti naknadu koju je od njih dobivala - objašnjava Zebo. Kaže kako on zarađuje na YouTubeu, a je li baka od toga imala novčane koristi, nije nam želio otkriti.

Planiram napraviti dva videa o ‘Big Brotheru’. Prvi o tome kako mi je bilo u kući, a u drugom ću staviti neke smiješne klipove - najavljuje Tomić. Popularnost mu je tijekom boravka u realityju, kaže, porasla. U kući mu se ipak nisu svi svidjeli.

- Anto mi je dobar dečko, ali u zadnje vrijeme, iako ne znam zašto, stalno nešto glumi. Fura se na mene. Anezi se voli prenemagati toliko da je to strašno. Sve u kući odmjerava od glave do pete. Nixara je dobar i pokušava ispasti smiješan, ali mu to, nažalost, ne ide - rekao nam je Zebo. Da dobije priliku, vratio bi se u BB kuću.

- Bio bih malo gori u ponašanju, ali s pozitivne strane. Sramežljiv sam i u početku me je trema pucala. Orky i ja smo cijele dane nasmijavali ljude iz kuće, ali na TV-u to nije baš tako ispalo. Da sam znao da je tako, drukčije bih postupio i više se svađao - zaključio je Zebo čiji je izlazak iz Big Brothera najteže pao sustanarki Luciji Stojak (24).

Stigao kofer, a u koferu iznenađenje, ne mislim na ovu sliku već na papir što ga je Lucija napisala - pohvalio se Zebo na društvenoj mreži. Na njegovoj fotografiji Splićanka mu je ostavila posvetu.

- Najbolji si Bambi! Bubica - poručila je Lucija Zebi koristeći se nadimcima koje su si dali u BB kući. Bivši stanar je dan prije 'podržao' Splićanku u svađi s Anezi (31) preko društvene mreže.

- Bubice, je** joj mater na najjače dok držiš moju sliku u ruci. Ponosan na tebe - napisao je Zebo.

Zadnje vijesti

VIDEO Rijeka Sava ozbiljno ugrožava mještane Pivara

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

Zbog visokog vodostaja zatvorena cesta uz Savu

SPORT

Važna pobjeda mlađih kadetkinja

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

NAJČITANIJE DANAS

'Koju posluku porati?'

U suterenu Milovićke osvanuli maršal Tito i Jovanka

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Krešo Blažević ponovno okupio brodsku rock scenu

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko