Prvo mjesto u dvije kategorije i za Brodske leptiriće!

Studio za moderni i klasični ples Brodski leptirići sudjelovalo je na europskom plesnom prvenstvu u Zagrebu te su osvojili prvo mjesto u dvije kategorije!

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.05.2018
Prvo mjesto u dvije kategorije i za Brodske leptiriće!


U natjecanju je sudjelovalo 300 plesnih studia, 2500 plesača iz različitih zemalja (Mađarska, Bugarska, Slovenija, Italija, Turska, Srbija, Njemačka, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska…) koji su se predstavili u brojnim plesnim stilovima od baleta, suvremenog, karakternog plesa, jazz-a, street dance-a, hip-hop-a, show dance-a, art dance-a…

 
Brodski leptirići predstavili su se s dvije koreografije: “Šaljiva polka ” u izvedbi male skupine u plesnoj kategoriji Charachter production children I. te „Rasplesani kauboji”u izvedbi manje srednje skupine u plesnoj kategoriji Charachter production children II. Obje su izvedbe u iznimno jako konkurenciji proglašene najboljima i osvojile prvo mjesto u spomenutim kategorijama. Teba naglasiti da se mala skupina prvi put natjecala.
 
Male brodske balerine i plesači dobili su  pehar, zlatne medalje, diplome i zahvalnice.
Koreografkinje Olga Andrusenko i Ksenija Vrkljan i asistentice Barbara Rukavina i Marina Matić preponosne su na svoje balerine. Kažu, uz naporan rad, redovne treninge i trud, itekako se isplatilo.
 
Inače, u subotu 19. svibnja  Leptirići će odlepršati na 7. Međunarodni festival u Zadar, gdje će nastupiti s koreografijom “Tarantella”.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Gabrijela Domenika Marijanović novo pojačanje za Boksački klub Brod

Šahovski klub Posavac iz Ruščice se pojačao za sezonu 2019.

Djevojke 2004. pobijedile na međunarodnom turniru u Zenici

FOTO GALERIJA

Akcija Društva turističkih vodiča i Turističke zajednice privukla veliki broj Brođana

U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena

Djed Božićnjak darivao mališane na glavnom gradskom trgu

Božićna bajka u Sibinju - jedna od najljepših adventskih priča ove zime