Prvi noćni turnir u odbojci na pijesku osvojili "Lokosi"

U Slavonskom Kobašu, uz obalu Save, u organizaciji Kreativne udruge mladih 'Limes' organiziran je prvi noćni turnir u odbojci na pijesku. U turniru je sudjelovalo pet ekipa, a pobijedili su 'lokalni' momci iz Slavonskog Kobaša i Oriovca - ekipa "Lokosi".

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 06.08.2017
 Prvi je to turnir u odbojci na pijesku što su ga organizirali mladi 'Limesovci' iz Slavonskog Kobaša. Na poznatom kobaškom Bajeru uz obalu Save i već ranije uređenom pješčanom terenu za odbojku s reflektorima okupilo se mnoštvo mladih željnih druženja i prijateljskog natjecanja. U odbojkaškim vještinama na pijesku okušalo se pet ekipa. No, do finala su nakon šest sati igre došle samo dvije: "Livadica" iz Slavonskog Broda i "Lokosi" iz Slavonskog Kobaša/Oriovca.

U napetoj utakmici s 2:1 po setovima ipak su bili bolji "Lokosi", te zasluženo osvojili prvi turnir. Brođani su najavili revanš i dolazak na turnir i slijedeće godine. 

"Zadovoljni smo prvim turnirom, natjecanje je prošlo u fer i korektnom ozračju, upotpunjeno i zabavom za sve natjecatelje i posjetitelje uz raznovsrnu ponudu osvježavajućih pića. Poučeni prvim iskustvima, za slijedeću godinu spremni smo organizaciju noćnog turnira u odbojci na pijesku podignuti na još veću razinu, jer za to imamo puno potencijala i mogućnosti, te još više popularizirati odbojku na pijesku kao nepravedno zapostavljen sport u našim krajevima. Očekujemo još više ekipa i zahvalni smo na potpori lokalne zajednice, ne samo za organizaciju trnira, nego i svih, brojnih aktivnosti koje kao udruga mladih organiziramo tijekom godine", rekao je Benjamin Klarić iz KUM "Limes. 

foto: Benjamin Klarić
 

Zadnje vijesti

Na autocesti Beograd - Zagreb kod Slavonskog Broda pušten je u rad Motel

Potvrđena deveta osoba pozitivna na covid-19

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji