Prvi noćni turnir u odbojci na pijesku osvojili "Lokosi"

U Slavonskom Kobašu, uz obalu Save, u organizaciji Kreativne udruge mladih 'Limes' organiziran je prvi noćni turnir u odbojci na pijesku. U turniru je sudjelovalo pet ekipa, a pobijedili su 'lokalni' momci iz Slavonskog Kobaša i Oriovca - ekipa "Lokosi".

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 06.08.2017


 Prvi je to turnir u odbojci na pijesku što su ga organizirali mladi 'Limesovci' iz Slavonskog Kobaša. Na poznatom kobaškom Bajeru uz obalu Save i već ranije uređenom pješčanom terenu za odbojku s reflektorima okupilo se mnoštvo mladih željnih druženja i prijateljskog natjecanja. U odbojkaškim vještinama na pijesku okušalo se pet ekipa. No, do finala su nakon šest sati igre došle samo dvije: "Livadica" iz Slavonskog Broda i "Lokosi" iz Slavonskog Kobaša/Oriovca.

U napetoj utakmici s 2:1 po setovima ipak su bili bolji "Lokosi", te zasluženo osvojili prvi turnir. Brođani su najavili revanš i dolazak na turnir i slijedeće godine. 

"Zadovoljni smo prvim turnirom, natjecanje je prošlo u fer i korektnom ozračju, upotpunjeno i zabavom za sve natjecatelje i posjetitelje uz raznovsrnu ponudu osvježavajućih pića. Poučeni prvim iskustvima, za slijedeću godinu spremni smo organizaciju noćnog turnira u odbojci na pijesku podignuti na još veću razinu, jer za to imamo puno potencijala i mogućnosti, te još više popularizirati odbojku na pijesku kao nepravedno zapostavljen sport u našim krajevima. Očekujemo još više ekipa i zahvalni smo na potpori lokalne zajednice, ne samo za organizaciju trnira, nego i svih, brojnih aktivnosti koje kao udruga mladih organiziramo tijekom godine", rekao je Benjamin Klarić iz KUM "Limes. 

foto: Benjamin Klarić
 

Zadnje vijesti

Uskoro završetak kanalizacijske mreže u Okučanima, mještanima besplatan priključak

Prijavite se na Informatičku radionicu namijenjenu nezaposlenim osobama

Pape izgubile vlast nad Rimom

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu