Proslavljeni duo Filip Novosel i Tihomir Hojsak idu na turneju u Kinu

Naš proslavljeni duo ovih dana priprema se za nadolazeću turneju u Kini. Što je novo nakon burnog ljeta i o tome kakvi su planovi vezani za duo Bow vs Plectrum porazgovarali smo sa Filipom Novoselom i Tihomirom Hojsakom.

Autor: Brodportal | Datum objave: 25.09.2017
"Trenutno smo u fazi završetka priprema za nadolazeću turneju u Kini. Posjetit ćemo grad Jincheng, u kojem ćemo održati 2 koncerta i nekoliko predavanja na temu hrvatske glazbe, a kulminacija turneje biti će u Pekingu, gdje ćemo nastupiti u dvorani kulturne palače nacionalnih manjina. Moram napomenuti kako je ova dvorana jedna od najpoznatijih u Kini i Aziji, a sama zgrada pripada u zbirku „deset veličanstvenih“ – koje su podignute prilikom 10. obljetnice Narodne Republike Kine", pojašnjava nam Filip Novosel.

Nakon povratka iz Kine dečki neće imati mnogo vremena za odmor jer ih ubrzo očekuje još jedan veliki koncert:

"Vrlo smo ponosni što su naš trud i naša unikatnost ponovno prepoznati. Ovoga puta radi se o hrvatskom najpopularnijem kantautoru – Gibonniju. Naime, nakon prve suradnje kada smo sa Gibonnijem izveli pjesmu Libar u HRT-ovoj emisiji „A strana“, Gibonni nas je pozvao da mu se pridružimo na kulminaciji njegove turneje na najvećem koncertu kojeg će 21.10. održati u Areni Zagreb. Za nas je to iznimna stvar i veoma smo zahvalni Gibonniju s kojim planiramo i snimiti album", rekao nam je Tihomir Hojsak.

Podsjetimo, duo Bow vs Plectrum u protekloj godini ostvario je veliki uspjeh sa svojim istoimenim debitantskim albumom. U studenom 2016. duo je nastupio i u Americi gdje su obišli pet gradova te dobili posebna priznanja za doprinos u kulturi od američkog kongresa i kalifornijskog senata. U tekućoj godini vrlo su koncertno aktivni kako na domaćem, tako i na europskom tržištu. 

Zadnje vijesti

Popuštanje mjera u Hrvatskoj izgledno nakon Uskrsa, u danas se očekuje prva odluka

Pozovi za zdravlje - izdavanje lijekova za samoizolirane i teško pokretne osobe

Započinje isplata preostalih potpora poljoprivrednicima

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji