Proslavimo zajedno 21. lipnja - Svjetski dan glazbe

Svjetski dan glazbe i ove godine, u našem gradu, obilježit će se na zaista poseban način. Grad Slavonski Brod u suradnji s udrugom „USUDI SE“ organizirao je manifestaciju Glazbeni Brod, odnosno obilježavanje Svjetskog dana glazbe.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.06.2020
Proslavimo zajedno 21. lipnja - Svjetski dan glazbe


 Brođanke i Brođani će i ove godine u nedjelju, 21. lipnja od jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjih sati, imati priliku uživati u raznim koncertima i zanimljivim glazbenim sadržajima.

Naime, na glavnom gradskom trgu Ivane Brlić-Mažuranić izmjenjivat će se glazbenici koji će svojim umjetničkim izričajem zabavljati sve prolaznike i sve one koji žele popiti kavu na „Korzu“.

Cjelokupan program Glazbenog Broda s raznovrsnim izvođačima koji će nastupiti ove godine (VS Ad Astra, In Corde, Glazbena škola Slavonski Brod, Open Jam Session, ŽPS Vesele šokice, Deja Vu, Noire, No4, Jurney Brothers) možete vidjeti na danom plakatu.

Bogat ovogodišnji program Glazbenog Broda te Svjetski dan glazbe proslavit će se i u sklopu programa 31. Brodskog glazbenog ljeta gdje će se glavnom gradskom trgu održati koncert puhačkih orkestara GLG Željezničar iz Slavonskoga Broda i Trenkovi Panduri iz Požege s početkom u 11:00 sati, u Crkvi Presvetog Trojstva održat će se orguljaška večer koncertom Pavla Mašića i Ante Knešaurek s početkom u 19:30 sati, a na platou Kazališno koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ održat će se Pianotron, koncert Zvjezdana Ružića s početkom u 21:00 sat.

Zadnje vijesti

Tri nove pozitivne osobe, 25 aktivnih slučajeva

Jagodić obranio naslov prvaka Hrvatske

I mostovi u Brodsko-posavskoj županiji prema BiH bit će obnovljeni

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO / FOTO

Krešine riječi "kroz voljeni grad geslo ljubavi buja" zaživjele na 13. memorijalu "Ostat ću mlad"

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

Novih 9,4 milijuna kuna iz programa ruralnog razvoja za ulaganje u tovno govedarstvo u Slavoniji

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti