Proslavimo zajedno 21. lipnja - Svjetski dan glazbe

Svjetski dan glazbe i ove godine, u našem gradu, obilježit će se na zaista poseban način. Grad Slavonski Brod u suradnji s udrugom „USUDI SE“ organizirao je manifestaciju Glazbeni Brod, odnosno obilježavanje Svjetskog dana glazbe.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.06.2020
Proslavimo zajedno 21. lipnja - Svjetski dan glazbe
 Brođanke i Brođani će i ove godine u nedjelju, 21. lipnja od jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjih sati, imati priliku uživati u raznim koncertima i zanimljivim glazbenim sadržajima.

Naime, na glavnom gradskom trgu Ivane Brlić-Mažuranić izmjenjivat će se glazbenici koji će svojim umjetničkim izričajem zabavljati sve prolaznike i sve one koji žele popiti kavu na „Korzu“.

Cjelokupan program Glazbenog Broda s raznovrsnim izvođačima koji će nastupiti ove godine (VS Ad Astra, In Corde, Glazbena škola Slavonski Brod, Open Jam Session, ŽPS Vesele šokice, Deja Vu, Noire, No4, Jurney Brothers) možete vidjeti na danom plakatu.

Bogat ovogodišnji program Glazbenog Broda te Svjetski dan glazbe proslavit će se i u sklopu programa 31. Brodskog glazbenog ljeta gdje će se glavnom gradskom trgu održati koncert puhačkih orkestara GLG Željezničar iz Slavonskoga Broda i Trenkovi Panduri iz Požege s početkom u 11:00 sati, u Crkvi Presvetog Trojstva održat će se orguljaška večer koncertom Pavla Mašića i Ante Knešaurek s početkom u 19:30 sati, a na platou Kazališno koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ održat će se Pianotron, koncert Zvjezdana Ružića s početkom u 21:00 sat.

Zadnje vijesti

Brodski policajci razotkrili dobro organiziranu mrežu dilera

Još pet oosba pozitivno na COVID19 u Brodsko posavskoj županiji

Višemilijunski projekt županije za djecu i mlade

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja