Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja

Policajci uhitili počinitelje imovinskih kaznenih djela

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.12.2021
Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja


 Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod i Postaje granične policije Vrpolje, pronašli su i uhitili tri osobe (dvojica 21-godišnjaka i 38-godišnjak), nad kojima su proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su tijekom lipnja i studenoga, počinili tri kaznena djela imovinskog kriminaliteta.

Kazneno djelo teške krađe su počinili na području Općine Slavonski Šamac, a dva kaznena djela krađe na području Općine Bukovlje, oštetivši vlasnike za nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Naime, policija sumnja da je 21-godišnjak, u lipnju, tijekom noći, na području Općine Slavonski Šamac, provalio u obiteljsku kuću, otuđivši alat (motorne pile, trimer, pile za živicu i grmlje), plinsku bocu i plamenik za korov.

Nadalje je utvrđeno, da su 21-godišnjak i 38-godišnjak, tijekom studenoga, na području Općine Bukovlje, sa otvorenog privatnog prostora i neograđene parcele, otuđili resiver za snimanje nadzornih kamera, zvučnik, profesionalnu peć za ugostiteljstvo, dvije bušilice, te više komada štapova za pecanje. 

Policijski službenici su dio otuđenih predmeta pronašli, te će iste vratiti vlasnicima. Protiv dvojice 21-godišnjaka i 38-godišnjaka policija podnosi posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“