Produžuje se rok za upis osnovnoškolaca u produženi boravak

Grad Slavonski Brod obavještava roditelje da će se produžiti rok za upis djece u program produženog boravka u gradskim osnovnim školama do 15. kolovoza 2020. godine.

Autor: Brodportal | Datum objave: 24.07.2020
Produžuje se rok za upis osnovnoškolaca u produženi boravak


 Naime, zbog cjelokupne situacije u nastavnom procesu uzrokovane epidemiološkim mjerama, nadležno Ministarstvo omogućilo je produženje postupaka vezanih za upis djece u prve razrede osnovnih škola. Nastavno na navedeno, Grad Slavonski Brod produžit će i rok za podnošenje zahtjeva za upis u produženi boravak.

Program produženog boravka imaju sve redovne osnovne škole na području grada, a svi zainteresirani roditelji mogu se prijaviti u Gradskoj upravi Grada Slavonskog Broda. Ispunjeni zahtjev i potrebnu dokumentaciju roditelji osnovnoškolaca mogu dostaviti u Pisarnicu Gradske uprave, Vukovarska 1 ili skeniranu putem e-maila info@slavonski-brod.hr.

Pozivamo roditelje da prijave za produženi boravak predaju najkasnije do 15. kolovoza 2020. kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine. Sve informacije roditelji mogu dobiti na brojeve telefona: 035/217-012 i 217-083.

Zadnje vijesti

Peta uzastopna pobjeda nogometaša Marsonije

Pet novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije